Julkalendern – Lucka 24: Vinn övernattning i Deluxe-rum hos Quality Hotel 11 i Eriksberg

DET HÄR ÄR EN ANNONS

God jul önskar Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen i samarbete med HelaHisingen.se! Nu kan du tävla om en extra julklapp, nämligen en övernattning för två i ett deluxe-rum på Norra Älvstrandens favorithotell i Eriksberg! Följ instruktionerna nedan för att vara med i julhelgstävlingen!

Som HelaHisingen.se berättat om tidigare under december har Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen många järn i elden den här vintern. De bygger just nu för fullt på sin nya hotellbar, har återlanserat restaurangen Kök & Bar 67, satsar stenhårt på egna events och happenings till 2022 och mycket mer…

För att fira dessa härliga framgångar och framtidsplaner lottar de i dag, i samarbete med HelaHisingen.se, ut en övernattning för två personer! Du tävlar om en övernattning i ”Deluxe rum” (/Deluxe room) på Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen för två personer, inklusive frukost under denna julhelg genom att följa nedanstående fyra steg.

Så här tävlar du!

  1. Gå med i gruppen ”Vad händer på Hisingen?” på Facebook.
  2. Leta fram inlägget/posten med den här artikeln.
  3. ”Tagga” en av dina Facebook-kompisar som du skulle vilja vinna priset tillsammans med i kommentarsfältet.
  4. Ge en GOD JUL-hälsning i samband med att du taggar en person, exempelvis: ”God jul underbara Namn Namnsson, vore det inte kul att sova på Quality Hotel 11 tillsammans nästa år?”

Skriv din kommentar före 23:59 på söndag 26 december. Måndagen 27/12 presenteras vinnaren på HelaHisingen.se, ”Vad händer på Hisingen?” på Facebook och i våra övriga sociala medier.

Lycka till och god jul!

OBS! Priset består av: ”1 night in Deluxe Room, 2 ppl inc breakfast. Valid in 2022. (fysiskt presentkort, vinnaren hämtar kuvert i receptionen).”

Redaktionen
annons@helahisingen.se

LÄS MER: