Sommarens häftigaste upplevelse: Åk helikopter hos Bäckebol

DET HÄR ÄR EN ANNONS

Nu är den äntligen tillbaka! Nej, vi menar inte sommaren i sig – även om den naturligvis är underbar – utan Bäckebols efterlängtade helikoperevent! Spara datumen nedan för att vara med på denna minnesvärda händelse, själv eller ihop med vänner eller familj!

I sommar kör Bäckebol sitt Helikopterevent vid tre tillfällen, så det är dags att “Save the date” och boka in något (eller flera…) av följande datum i kalendern:

13 juli 2024
20 juli 2024
27 juli 2024

Om inget annat meddelas i deras sociala medier (följ gärna dem på Facebook och Instagram!) så genomförs våra Helikopterevent mellan 12:00 och 14:00 på ovanstående tre datum.

Så vad är ett “Helikopterevent”? I samarbete arrangören Heliair Sweden AB bjuder de in till att ta en helikoptertur i området kring Göta Älv, Bäckebol och norra Hisingen. Under turen får man uppleva helt otroliga utsikter över Kärra, Backa och Bäckebol – men inte minst Göta Älv-dalen som breder ut sig i den här delen av stan, men sina spektakulära vyer.

Plats? Parkeringen framför XXL, liksom föregående år.
Boka? Ingen platsbokning behövs! Ni köar till er tur på helikopern.
Längd? Turen tar ungefär 5 minuter
Pris? Helikopterturen kostar 500 kronor per person.

Betalning sker på plats, antingen med swish eller kontant (försök ha jämna pengar så underlättar det för alla inblandade).

Magiska utsikter över Göta Älv-dalen och norra Hisingen

Vill du skapa en extra häftig upplevelse? Då kan du hyra hela helikoptern (och ta med maximalt 5 personer på turen) i 15 minuter för 4900 kronor eller i hela 30 min för 8500 kronor. Meddela i så fall helikopter.rundflyg@outlook.com så kommer ni överens där om detaljerna.

Utsikt över Bäckebol Center och omgivningar från luften.

Arrangören heter Heliair Sweden AB.

Som alltid är det fri parkering för Bäckebols gäster och kunder, samt så går kollektivtrafiken ända fram till deras parkering! Från Backaplan går exempelvis buss 18 via Hisings Backa och från Angereds Centrum går buss 40 via Hisings Kärra till oss. Hållplatsen: Bäckebols Köpcentrum.

Det är ett “gammaldags kösystem” som gäller, så du som vill åka tidigt bör komma i god tid. Men oroa dig inte, varje år har alla som velat åka hunnit med att ta en tur så varmt välkomna till denna häftiga upplevelse!

📸: @oliverkrysell & Heliair Sweden

Läs mer om detta och andra händelser hos Bäckebol Center!

Redaktionen
annons@helahisingen.se

LÄS MER: