HELA HISINGEN

Nyheter från Sveriges bästa ö

Visa att ert företag älskar Hisingen – gå med i Hela Hisingen Hundra!

Vill du nå nästan 50 000 Hisingsbor per månad? Vill du få tillgång till sociala medier där över 30 000 Hisingsbor finns samlade? Gör som Fastighetsägare Centrala Hisingen och BK Häcken: Gå med i “Hela Hisingen Hundra” – sponsornätverket där ett annonspaket värt 69 900 kronor ingår i medlemsavgiften!

HelaHisingen.se har under hösten och vintern 2020 etablerat sig som den nyhetskanal som bevakar ämnen om Hisingen som de flesta andra medier inte bryr sig om. Vi finns nära Hisingsborna – samt företagen på Hisingen. Intresset har varit stort: I genomsnitt läste 40 000 personer per månad nyhetssajten HelaHisingen.se i vinter. Under våren 2021 ökade vi läsandet till omkring 45 000 månadsunika besökare och i april slog vi läsarrekord igen och hade över 47 000 unika besökare på HelaHisingen.se!

Kvartal 2 i år, mellan 1 april och 30 juni 2021, läste hela 116 115 unika användare nyheter hos HelaHisingen.se. Det motsvarar en siffra som skulle vara över 73 procent av befolkningen på Hisingen, om inte en och annan fastlandsbo slant in på nyhetssajten. Hisingen ja, där vi har vår bas och där i princip alla våra nyheter växer fram – är extremt överrepresenterat bland våra läsare. Vissa dagar är över 90 procent av läsarna från denna stora vackra ö i Göteborg, vilket är perfekt för den som vill nå människorna här!

LÄS MER: NYTT REKORD: Över 47 000 unika besökare på HelaHisingen.se i april — “Vi har Sveriges bästa läsare”

Samtidigt växer vår närvaro i sociala medier så att det knakar. På Facebook passerar “Vad händer på Hisingen?” 17 000 följare i sommar, “Vad gör polisen på Hisingen?” har passerat 8 000 följare och på Instagram växer våra konton i snabb takt. Sommaren 2021 når vi redan över 30 000 personer totalt genom våra kanaler i sociala medier och räknar med fortsatt kraftig tillväxt!

Läsarrekord på läsarrekord! HelaHisingen.se har redan en otrolig räckvidd på Hisingen – nu kan ditt företag hänga med på vår resa!

Vi vill ta nästa steg – med hjälp av er!

Nu vill vi ta nästa steg för att säkerställa att vårt kvalitetsinnehåll, vår lokala journalistik och nära bevakning av Hisingens företag, privatpersoner och utveckling, ska fortsätta att publiceras varje dag – året om.

För att lyckas med det skapade vi i början av 2021 nätverket “Hela Hisingen Hundra”. Det är ett sponsornätverk där vi siktar på att samla 100 företag, företagare och privatpersoner, som blir del av vårt projekt – genom att sponsra HelaHisingen.se! Älskar du/ni Hisingen? Då är detta perfekt för dig/er!

I andan av att ge och ta tänker vi inte bara jobba stenhårt för att skapa bra innehåll för våra tiotusentals månatliga läsare – utan skapa en bra kontaktyta mellan er som sponsor och läsarna. Vi vill ge er en plattform för att visa upp er, ert företag, era produkter eller tjänster för vår stora och växande publik som bor, jobbar eller av andra skäl älskar Hisingen. Tillsammans kan vi göra digital succé på Hisingen!

Bland medlemsföretagen 2021/2022 finns:

Quality Hotel Winn i Backa, Hund i centrum med flera locations, mäklarbyrån SignHome i Torslanda, regeande svenska mästarna i damfotboll BK Häcken, Fastighetsägarna Centrala Hisingen och Svensk Fastighetsförmedling. Nu följer ytterligare flera av Hisingens mest etablerade aktörer samma väg…

Det här får du i företagsnätverket!

Samtliga medlemmar av sponsornätverket Hela Hisingen Hundra får följande paket som del av årsavgiften:

 • B2C/NATIVE: En “Annons”-märkt artikel producerad om er verksamhet som publiceras på HelaHisingen.se samt våra sociala medie-kanaler. Native-artikeln får ligga kvar under tre kalendermånader.
  Värde: 35 940 kronor.
 • B2C/SPONSORER: Ert företag får synas med logotyp, informationstext och länk på vår särskilda offentliga sponsor-sida för “Hela Hisingen Hundra” under hela 2021.
 • B2C/ANNONS: Om ni önskar får ni under en kalendermånad placera en banner-annons inne på artikelnivå (banner i övre del av texterna på nyhetssajten).
  Värde på 11 980 kronor.
 • B2B/NÄTVERKET: Under året kommer vi bjuda in till minst två nätverksträffar – där ni kan mingla med och skapa band till andra företag på Hisingen. Här finns stora outnyttjade möjligheter för det lokala näringslivet att stärka sig – med hjälp av varann! Varje fullvärdigt medlemsföretag får två biljetter per nätverksträff.
  Värde: 19 980 kronor.
 • B2C/FACEBOOK: Tillgång till att vid två tillfällen publicera valfritt innehåll i våra sociala medie-kanaler – exempelvis i “Vad händer på Hisingen?” (16 500 följare, juli 2021) – på Facebook med totalt 30 000+ följare vid två tillfällen under medlemsskapsåret. Här får ni ett unikt läge att marknadsföra er till en stor publik på Hisingen.
  Värde: 2 000 kronor!
 • CSR/SOCIAL IMPACT: Ni får synas på vår sajt med hög lokal trovärdighet – som bevakar ideella initiativ, välgörenhetshappenings, sociala frågor och andra ämnen som engagerar befolkningen på Hisingen. Ni är med och lyfter fram individer, föreningar och initiativ som hjälper andra på Hisingen!
  Värde: Ovärderligt!
 • CSR/LOKAL KÄRLEK: Ni är med och ger tillbaka till Hisingen – genom att sponsra er lokala nyhetssajt. Företag och individer som går med i “Hela Hisingen Hundra” är med och etablerar en lokal nyhetsbevakning som tar vid där andra inte hinner, kan eller bryr sig. Vi vill bygga ett starkt Hisingen – tillsammans med er!
  Värde: Ovärderligt!

  Ordinarie pris för ovanstående paket vore: 69 900 kronor + ovärderliga CSR-värden.


  DITT PRIS FÖR HELA HISINGEN HUNDRA-PAKETET:
  Endast 11 988 kronor inklusive moms (för 12 månader).

Vill du bli del av Hela Hisingen Hundra? Mejla annons@helahisingen.se så löser vi det! Har du frågor eller funderingar? Ring vår grundare och publisher Markus Hankins på 0709-272774. Tillsammans skapar vi ett starkare Hisingen!

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER:

LÄS MER:

LÄS MER:

LÄS MER: