HELA HISINGEN

Nyheter från Sveriges bästa ö

Visa att ert företag älskar Hisingen – gå med i Hela Hisingen Hundra!

Vill du nå 10 000-tals Hisingsbor för att berätta om din verksamhet? Vill du få tillgång till sociala medier där 10 000-tals Hisingsbor finns samlade? Bli del av “Hela Hisingen Hundra” – vårt nya sponsornätverk där ett helt annonspaket dessutom ingår!

HelaHisingen.se har under hösten och vintern 2020 etablerat sig som den nyhetskanal som bevakar ämnen om Hisingen som de flesta andra medier inte bryr sig om. Vi finns nära Hisingsborna – samt företagen på Hisingen. Intresset har varit stort: I genomsnitt läste 40 000 personer per månad nyhetssajten HelaHisingen.se i vinter. I mars 2021 slog vi dessutom läsarrekord igen och hade över 46 000 unika besökare på HelaHisingen.se!

LÄS MER: NYTT REKORD: 46 316 unika läsare på en månad – succé för HelaHisingen.se!

Samtidigt växer vår närvaro i sociala medier så att det knakar. På Facebook passerar “Vad händer på Hisingen?” 15 000 följare i april, “Vad gör polisen på Hisingen?” närmar sig 7 000 följare och på Instagram växer våra konton i rasande takt. Våren 2021 når vi redan omkring 30 000 personer totalt genom våra kanaler i sociala medier och räknar med fortsatt kraftig tillväxt under 2021!

Vi vill ta nästa steg – med hjälp av er!

Nu vill vi ta nästa steg för att säkerställa att vårt kvalitetsinnehåll, vår lokala journalistik och nära bevakning av Hisingens företag, privatpersoner och utveckling publiceras varje dag – året om.

För att lyckas med det skapade vi i januari 2021 nätverket “Hela Hisingen Hundra”. Det är ett sponsornätverk där vi siktar på att samla 100 företag, företagare och privatpersoner, som blir del av vårt projekt – genom att sponsra HelaHisingen.se! Älskar du/ni Hisingen? Då är detta perfekt för dig/er!

I andan av att ge och ta tänker vi inte bara jobba stenhårt för att skapa bra innehåll för våra tiotusentals månatliga läsare – utan skapa en bra kontaktyta mellan er som sponsor och läsarna. Vi vill ge er en plattform för att visa upp er, ert företag, era produkter eller tjänster för vår stora och växande publik som bor, jobbar eller av andra skäl älskar Hisingen. Tillsammans kan vi göra digital succé på Hisingen!

Det här får du i företagsnätverket!

Samtliga medlemmar av sponsornätverket Hela Hisingen Hundra får följande paket som del av årsavgiften:

 • B2C/FACEBOOK: Tillgång till att vid två tillfällen publicera valfritt innehåll i våra sociala medie-kanaler – exempelvis i “Vad händer på Hisingen?” (14 000 följare) – på Facebook med totalt 25 000+ följare vid två tillfällen under 2021. Här får ni ett unikt läge att marknadsföra er till en stor publik på Hisingen.
 • B2C/NATIVE: En “Annons”-märkt artikel producerad om er verksamhet som publiceras på HelaHisingen.se samt våra sociala medie-kanaler. Native-artikeln får ligga kvar under tre kalendermånader. Ordinarie pris för den typen av annonsering för motsvarande tidsperiod motsvarar ett värde på 35 940 kronor.
 • B2C/SPONSORER: Ert företag får synas med logotyp, informationstext och länk på vår särskilda offentliga sponsor-sida för “Hela Hisingen Hundra” under hela 2021.
 • B2C/ANNONS: Om ni önskar får ni under en kalendermånad placera en annons inne på artikelnivå (banner i texten). Ordinarie pris för den här typen av annons under motsvarande tidsperiod motsvarar ett värde på 7 980 kronor.
 • CSR/SOCIAL IMPACT: Ni får synas på vår sajt med hög lokal trovärdighet – som bevakar ideella initiativ, välgörenhetshappenings, sociala frågor och andra ämnen som engagerar befolkningen på Hisingen. Ni är med och lyfter fram individer, föreningar och initiativ som hjälper andra på Hisingen!
 • CSR/LOKAL KÄRLEK: Ni är med och ger tillbaka till Hisingen – genom att sponsra er lokala nyhetssajt. Företag och individer som går med i “Hela Hisingen Hundra” är med och etablerar en lokal nyhetsbevakning som tar vid där andra inte hinner, kan eller bryr sig. Vi vill bygga ett starkt Hisingen – tillsammans med er!
 • B2B/NÄTVERKET: Under året kommer vi bjuda in till minst två nätverksträffar – där ni kan mingla med och skapa band till andra företag på Hisingen. Här finns stora outnyttjade möjligheter för det lokala näringslivet att stärka sig – med hjälp av varann!

  PRIS FÖR HELA HISINGEN HUNDRA-PAKETET:
  Endast 11 988 kronor inklusive moms (för 12 månader).

Vill du bli del av Hela Hisingen Hundra? Mejla annons@helahisingen.se så löser vi det! Har du frågor eller funderingar? Ring vår grundare och publisher Markus Hankins på 0709-272774. Tillsammans skapar vi ett starkare Hisingen!

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER:

LÄS MER:

LÄS MER: