Hon ska få fart på Hisingens ungdomar – nu kan du skaffa PT till ditt barn

DET HÄR ÄR EN ANNONS

Behöver din tonåring stöd för att få en bra livsstil? Är du orolig för vad distansundervisning gett för effekter? Möt personliga tränaren Christel Johansson hos Hagabadet Älvstranden – som leder gruppträning för tonåringar i sommar:
— Det behövs inga förkunskaper för att delta i den här kursen, säger hon.

Använd sommaren för att komma i form, bli starkare, få ett stärkt immunförsvar och få bättre ork – ute i friska luften. Så beskriver Hagabadet Älvstranden sitt nya gruppträningskoncept för 14-18-åringar.
— Jag har lång erfarenhet av att träna personer både enskild som i grupp. Så nu har vi en fyra veckors utomhuskurs vid Färjenäsparkens utomhusgym som riktar sig till tonåringar, säger Hagabadets personliga tränare Christel Johansson.

PT small group anpassad för tonåringen innebär träning utomhus i och omkring Sannegårdshamnen samt Färjenäsparkens utomhusgym.

— Vi kommer jobba med gummiband, stockar, på fotbollsplanen intill utomhusgymet. Det blir mycket träning med den egna kroppen som belastning och vi ska ha roligt! Så det blir en del jogging och lekar av olika slag, säger personliga tränaren Christel Johansson.

LÄS MER: PT Small Group – För din tonåring

Perfekt kurs för tonåringen som inte spelar lagsport

Kursen är för den tonåring som inte känner sig hemma i lagsport utan vill träna mer på egen hand – men ännu inte lärt sig hur. Den passar även bra till tonåringen som tränar annan sport eller i en lagsport men behöver styrketräning för att undvika skador och utvecklas.

— Det behövs ingen förkunskap alls för att vara med utan jag lär ut all teknik och alla övningar som vi gör. Vi kommer att köra på onsdagar 11-12 under perioden 16 juni till 7 juli.

Tanken är att tonåringarna ska lära sig basövningar som de kommer kunna fortsätta träna med efter efter kursen. Målet är att de ska få med sig kunskaper kring sin träning som de ska ha nytta av hela livet…

Utegymet och fotbollsplanerna vid Färjenäsparken blir träningsområde för kursen.

Barn rör sig för lite under pandemin

— Vill du stödja din tonåring till din aktiva livsstil? 1 av 5 barn rör sig mindre under pandemin och många barn rör sig alldeles för lite och lever inte hälsosamt. Det är en allvarlig situation och här vill vi göra skillnad och lära ungdomarna träning på ett sätt som är lekfullt och roligt men där de får reda på hur de ska göra för att träna så att kroppen mår bra, säger Christel Johansson som leder Hagabadet Älvstrandens kurs.

Hagabadet välkomnar tonåringar från hela Hisingen att teckna upp sig på kursen. Och tonåringarna som genomför kursen kommer sedan ha kunskap att lära sina föräldrar ett och annat kring hälsa och träning:
— Man kan visa sina föräldrar den träning man genomgår. Sedan kan man träna sina föräldrar, eller träna tillsammans med sina föräldrar!, säger Christel Johansson.

Läs mer och boka PT Grupp Tonåring med Hagabadet här!

Redaktionen
annons@helahisingen.se

Fakta: PT Grupp tonåring

Vi utgår ifrån:

  • Var är du just nu?
  • Vad vill du ska hända?
  • Vilka är förutsättningarna?

Praktisk information

  • Kurstid: 16/6 – 7/7
  • Kursdagar: Onsdagar kl 11.00 – 12.00.
  • Antal PT-Grupptillfällen: 4 ggr
  • Antal deltagare/grupp: max 8
  • Gruppledare: Personlig tränare Christel Johansson
  • Resultatinriktad och individanpassad träningspass utomhus.
  • Anpassat för åldern: 14 – 18 år

Pris:

Tonåring till aktiv Medlem: 1500 kr.
Icke medlem: 2000 kr.

Förälder behöver kontakta receptionen hos Hagabadet Älvstranden för att kunna få medlemspris på sin tonåring.

Vid frågor kring upplägg du christel.johansson@hagabadet.se

TIPS! Gå ihop några vänner, familj eller kollegor och gör gruppen till er och välj dag och tid i samråd med Hagabadet Älvstranden. Kontakta Hagabadet för prisförfrågan.

LÄS MER: