Följ ”Vad händer på Hisingen?” på Facebook – och HelaHisingen i sociala medier!

HelaHisingens eventkalender – som vi delar med alla Hisingsbor!

I november 2019 startade vi upp Facebook-gruppen ”Vad händer på Hisingen?” för att ge Hisingsborna en ny samlingsplats där de kunde tipsa om stort och smått som var på gång runtom på Hisingen. Sedan dess har mer än 27 000 personer gått med och gruppen har växt till Hisingens största! Kom med i gemenskapen!

Till skillnad från de flesta andra nyhetssajter vill vi inte äga flödet själva utan vill ha en aktiv och öppen dialog mellan er läsare och oss som nyhetssajt. Därför väljer vi bort ”händelsenyheter” som olyckor och brott för att fokusera på människorna, företeelserna, föreningarna, företagen och grannskapen på Hisingen.

En av de mest populära frågorna som Googlas om Hisingen är ”Vad händer på Hisingen?” så för att möta upp den hungern på info om händelser och events valde vi att starta en grupp i stället för en ”sida” på Facebook för vår ”eventkalender” — eftersom det ger möjlighet för vem som helst som går med att tipsa om events för de andra medlemmarna.

Gör som 27 000 andra – kom med i gemenskapen!

Vill du tipsa om något som händer på Hisingen? Eller få full koll på vad som är på gång? Kanske för att få tips, bilder och artiklar som handlar om ditt bostadsområde eller din stadsdel på Hisingen? Ja, då är ”Vad händer på Hisingen?” helt rätt startpunkt för dig. Här kan du hoppa in till gruppen på Facebook och bli medlem!

Gå med här!

12 000 följer vår blåljusgrupp!

HelaHisingen.se föreslår att du som är intresserad av vad polisen, räddningstjänsten och ambulansen gör på Hisingen även går med i vår grupp ”Vad gör polisen på Hisingen?” där fler än 12 000 personer håller koll på det senaste kring blåljusverksamheten på Hisingen!

Gå med här!

Har du inte Facebook? Chilla, vi finns överallt!

Ägnar du din tid på Twitter, TikTok, LinkedIn eller kanske Instagram snarare än på Facebook? Även då kan du följa vad som händer på Hisingen via något av våra sociala konton på dessa plattformar. Tryck bara på någon av länkarna nedanför så är du på rätt plats för det som passar dig!

Instagram: @helahisingen

TikTok: @helahisingen

LinkedIn: Hela Hisingen

Twitter: @helahisingen

Har du tips på vad vi borde skriva om på HelaHisingen.se?
Hör av dig till oss på tips@helahisingen.se!