HELA HISINGEN

Nyheter från Sveriges bästa ö

Följ ”Vad händer på Hisingen?” på Facebook!

HelaHisingens eventkalender – som vi delar med alla Hisingsbor!

I november 2019 startade vi upp Facebook-gruppen ”Vad händer på Hisingen?” för att ge Hisingsborna en ny samlingsplats där de kunde tipsa om stort och smått som var på gång runtom på Hisingen. Redan nu har mer än 11 000 personer gått med! Gör som dem – kom med i gemenskapen!

Till skillnad från de flesta andra nyhetssajter vill vi inte äga flödet själva utan vill ha en aktiv och öppen dialog mellan er läsare och oss som nyhetssajt. Därför valde vi att starta en grupp i stället för en ”sida” på Facebook för vår ”eventkalender” — eftersom det ger möjlighet för vem som helst som går med att tipsa om events för de andra medlemmarna.

Gör som 11 000 andra – kom med i gemenskapen!

Vill du tipsa om något som händer på Hisingen? Eller få full koll på vad som är på gång? Kanske för att få tips, bilder och artiklar som handlar om ditt bostadsområde eller din stadsdel på Hisingen? Ja, då är ”Vad händer på Hisingen?” helt rätt startpunkt för dig. Här kan du hoppa in till gruppen på Facebook och bli medlem!

 

4 400 följer vår blåljusgrupp!

HelaHisingen.se föreslår att du som är intresserad av vad polisen, räddningstjänsten och ambulansen gör på Hisingen även går med i vår grupp ”Vad gör polisen på Hisingen?” där fler än 4 400 personer håller koll på det senaste kring blåljusverksamheten på Hisingen!

 

Har du tips på vad vi borde skriva om på HelaHisingen.se?
Hör av dig till oss på tips@helahisingen.se!