Hur laddar du upp inför slutspelet i fotbolls-EM?

DET HÄR ÄR EN ANNONS

Spanien går starkt, Italien kom tillbaka i sista sekunden mot Kroatien och England har som alltid “kris” – trots att de leder sin grupp. När fotbolls-EM får en hel kontinent att bli tokiga på läktare och framför tv-skärmar gäller det att ladda upp med rätt snacks, tröjor och prylar – som du hittar hos oss på Bäckebol!

Även om Sverige inte kvalificerade sig till herrarnas europamästerskap i fotbollen den här sommaren så drar mästerskapet till sig ett enormt intresse från den svenska tv-publiken. På plats i Tyskland, där mästerskapet genomförs, har 100 000-tals supportrar till de olika deltagande länderna samlats och skapat en rejäl fotbollsfest under de senaste veckorna.

Här hemma sänder både SVT och TV4 matcher varje dag och sannolikt sitter någon (eller några) i din familj eller släkt klistrade vid skärmen. Eventuellt har ni även starka känslor för något av lagen som deltar? Det bästa sättet att visa dessa sympatier på för grannar och omvärld är naturligtvis med en landslagströja. Hos XXL i Bäckebol kan du bortsett från den svenska landslagströjan även köpa andra storlags matchtröjor från Adidas, som det spanska och italienska landslagens tröjor…

Matchtröjor från EM-succélagen Italien och Spanien finns hos XXL.

Sen är det alltid så att stora tv-sända mästerskap skapar nya unga intressen för sporten, så vill dina barn och barnbarn spela fotboll inspirerat av Ronaldo, Bellingham, Kroos och de andra stjärnorna? Då behövs det naturligtvis utrustning för detta! Även om både Stadium Outlet och XXL i Bäckebol har fotbollsskor till salu tänkte vi fokusera på det enda som behövs för att kicka boll – nämligen själva bollen.

Vi stannar hos nämnda XXL den här gången och kikar, för här hittar vi en stor variation på bollar för olika åldrar och prisklasser. För 219 kronor kan du köpa en replica av Adidas EM-boll, den så kallad “Fussballliebe EURO24 CLUB” som är en solid och slitstark fotboll med samma design som används under mästerskapet och är perfekt som en träningsboll, eller för att kicka boll på skoj!

Hos XXL finns replican på matchbollarna som används under EM!

Föredrar du en boll med mer klassisk design kan du för 129 kronor välja en “SFB Stadia 5.0” från Select för 129 kronor, en träningsboll i storlek 4 som passar alla åldrar och har ett mjukt material med blank yta.

Är det riktigt små barn som du vill kicka boll med finns det även “Mini ball Kids” som bara kostar 29 kronor. Det är en mindre (20 cm i diameter) och lätt plastboll som är mjukare än en fotboll och finns i olika design som ser ut som klassiska fotbollar, basketbollar eller tennisbollar.

Billiga små plastbollar för mindre barn? Perfekt för både park och strandlek!

Nu när du är redo för en match mot barn eller barnbarn på gården, parken eller trädgården så behövs det ju även bra snacks till när fotbollen drar igång! Du vill inte sitta där före Italiens och Tysklands matcher på lördag och komma på att “vi har ju inga snacks hemma”!

Ladda upp med perfekta fotbolls-snacks!

Vi vandrar in på Stora Coop Bäckebol, som tillsammans med ICA Kvantum är våra två stora mataffärer på området. Här kan du köpa precis det som behövs för en helkväll eller hel helg i fotbolls-soffan. Ja, Systembolaget finns ju hos oss i Bäckebol med för den som vill köpa sig en starkare öl eller två. Men nog om det, på Stora Coop hittar vi just nu fantastiska erbjudanden på både godis, chips och glass – så det finns lite för alla EM-smaker!

En klassiker i modern (större) tappning hos Stora Coop…

Eller vad sägs om låda med 18 glass-klassiker som Ananassplit, Sandwich, 88:an, Päronsplit, Nogger och Piggelin? Perfekt att langa i frysen och plocka fram under fotbollen, eller andra varma dagar i juli-augusti! På Stora Coop har de även den här veckan efter midsommar ett medlemserbjudande som heter duga på två andra glass-favoriter: Köp två lådor (!) med Sitting Bull eller Ananassplit för bara 65 kronor!

I godisavdelningen hittar vi en av Sveriges största favoriter – i ny tappning! Ahlgrens bilar har blivit “Grillbilar” som är lite större och tänkta att kunna langas på grillen som marshmellows. Men de går ju naturligtvis att äta som de är och visst är det kul för den som gillar att stoppa bilar? Ni vet väl att det enda sättet att stoppa dessa bilar på är i munnen! Och grillar ni dem – så får ni en Carbeque!

Krispigt framför tv-rutan till helgen? Testa Coops Cheese flips!

Vid sidan av den stora och välsorterade godisavdelningen hos Stora Coop hittar vi även bra priser på allt från Estrellas Västkustchips i två smaker till Coops egna Cheese flips, ett slags prisvärda och krispira ostbågar som vi verkligen kan rekommendera…

Så med ett besök hos Bäckebol får ni EM-stämningen, EM-leken och EM-outfiten klar i ett svep. Varmt välkomna till oss inför slutspelet och heja alla lag som ni håller på i sommar!

Redaktionen
annons@helahisingen.se

LÄS MER: