Mat, grill, jordgubbar och sill? Midsommar får du gjort hos Bäckebol!

DET HÄR ÄR EN ANNONS

Oavsett om du åker till landet eller stannar i stan finns det en rad “måsten” på midsommar. Jordgubbar, färskpotatis och sill hör ju till. Men hos Bäckebol hittar du både detta och en hel del annat som kan förgylla sommarens favorithögtid!

Det händer ju att en och annan svensk köper ”nubben” på Systembolaget så här dagarna före midsommar. Hos oss på Bäckebol slår du enkelt två flugor i en smäll, med ett besök på “bolaget” i kombination med att handla mat i någon av våra stora matbutiker: Stora Coop och ICA Kvantum.

Bläddrar du i Stora Coop Bäckebols reklamblad för den här veckan hittar du en rad riktigt fina midsommarerbjudanden. Men oavsett om du nappar på 2 paket Gevalia för 59 kronor eller oxfilé för 249 kronor kliot så kan du vara trygg i att den här välsorterade matbutiken även har de viktiga basvarorna som hör den midsommar till.

Blåbär eller jordgubbar? Bägge två kanske! Spana in de färska bären hos Stora Coop!

Exempelvis är det stora balar med färskpotatis framställda före frukt och grönt-avdelningen (som i sig är en av Göteborgs största!) där du även hittar jordgubbar och andra bär (25:95 kronor för en förpackning blåbär exempelvis!) som kan vara goda att äta som de är, eller dekorera er gräddtårta med…

Ska du grilla på midsommar? Det spelar ingen roll om det är över öppen eld, på gas- eller kolgrill, här hittar du gott om bra alternativ! För 27:95 kronor får du en förpackning med två förkokta majskolvar, en perfekt favorit som side till ditt grillade protein. Beroende på smak och plånbok kan du sedan välja mellan favoriter som flintateken (medlemspris 49:90kronor kilot), lite ekologisk ryggbiff (359 kronor kilot) eller kanske en entrecoté (219 kronor kilot)!?

Efter dans runt midsommarstången, medan någon slavar vid grillen så kanske det är lite kul med lekar? Sommarklassikern kubb finns hos Stora Coop…

Hos närliggande ICA Kvantum kompletterar vi med ICA:s egna rimmade och rökiga spareribs (99 kronor kilot) och veganska samt glitenfria Vegogrillare-”korvar” (29:95 kronor per förpackning) så att vi har något att erbjuda alla som kommer på besök!

Dricka? Stora Coops fina erbjudande på tre stora flaskor från Coca Colas sortiment (3 för 35 kronor) kombinerar vi med ICA Kvantums grymma pris på alkoholfria öl från Carlsberg (3 för 27 kronor eller låda med 24 flaskor för 199 kronor). Där får vi med dryckerna som inte finns på Systembolaget också.

ICA Kvantum har just nu ett dundererbjudande på alkoholfri öl från Carlberg!

När du plockat på oss det som behövs till grillen på ICA Kvantum kan du även se till att skapa lite extra stämning med en fin blomsterkruka till bordet! En margerit i ytterkruka – med midsommarstånd och allt – kostar bara 59 kronor den här veckan så du sparar 70 kronor mot ordinarie pris!

Glöm inte sillen – eller “bolagets” öppettider!

Andra viktiga tillbehör som kan vara bra att ha, både vid grillen som efteråt när läckerheterna ska avnjutas är sånt som Marinader från Santa Maria (3 för 18 kronor) och ICA:s egna rostade lök (10 kronor per förpackning) som skapar pricken över i.

Men har vi inte glömt något nu? Jo, sillen ja! med extrapris på matjessill från Klädesholmen så fixar ICA Kvantum det här för oss! 2 förpackningar på 200 gram för 25 kronor är ett finfint pris som gör att även det blir gjort! Gräddfil och örter hittar vi naturligtvis i bägge mataffärernas sortiment…

Extrapris hos ICA Kvantum på denna midsommarblomma!

Just det, kanske vill någon ha lite flaggor och bordet eller blomsterkrans i håret? Precis vid entrén till Stora Coop hittar du hyllor med gott om alternativ på det här området! Varför inte en blomsterkrans med blommor som aldrig vissnar? Eller ett diadem med svenska flaggor? Hårband med blommor eller flaggan i trä? Ja här är det bara att “gå loss” om man gillar att pynta, oavsett om det är dig själv eller festbordet!

Stora Coop har precis det du behöver för att pynta i midsommar!

Och så slutar vi denna midsomriga samhällsinformation där vi började, hos Systembolaget. Detta statens dryckesimperium har öppet som följer under midsommarveckan:

Onsdag 19 juni: 10:00-20:00
Torsdag 20 juni: 10:00-20:00
Fredag 21 juni: Stängt (Midsommarafton)
Lördag 22 juni: Stängt (Midsommarafton)

Välkomna till Bäckebol – här får du det gjort inför midsommar!

Redaktionen
annons@helahisingen.se

LÄS MER: