Bildextra: Här är Hisingens snyggaste gym – vid Backaplan: ”Exklusiv miljö”

DET HÄR ÄR EN ANNONS

Hisingens just nu häftigaste gymupplevelse i nybyggda lokaler, en fräsch miljö och moderna maskiner. Nu vill de bjuda in alla hisingsbor för att upptäcka Grand Fitness vid Backaplan – med ett lockande erbjudande:
— Alla över 18 år välkomna att testa vårt exklusiva gym helt gratis under en hel vecka, säger Olivia Wahlgren, platschef för Grand Fitness på Herkulesgatan.

Precis vid Backaplan, bara ett hundratal meter från Hjalmar Brantingsplatsens spårvagnshållplatser har Grand Fitness öppnat sitt gym på centrala Hisingen. Här märks det att känslan, miljön och personalen är lite annorlunda. De är Grand Fitness och säger sig vara ”förenade av svett och uthållighet”.

”Vi är inte som andra och det är därför du väljer oss. Våra gym erbjuder det bästa och senaste inom träningsutrustning, i en exklusiv miljö som motiverar dig till att komma igång eller utvecklas i din träning från där du är i dag. Du vill bli starkare än vad du var igår, inget annat spelar någon roll. Vi ger allt, tillsammans. Vi är Grand Fam.”, som de själva formulerar sin idé.

Här värderas service och stämning högt. I personalen finns det en platschef, sex receptionister och en personlig tränare som går ”all in” för att skapa en magisk stämning för din workout:
— Vi gör verkligen vårt yttersta för att gymmets medlemmar alltid ska känna sig både välkomna och peppade inför sitt träningspass. Vi är ett sammansvetsat gäng som ser till att allting rullar på och att våra medlemmar får den bästa träningsupplevelsen de bara kan få, säger Olivia.

Det är inte bara sammanhållning och en brinnande passion för träning som är signifikativt för gymmet. Det här är dessutom ett av Hisingens fräschaste gym. Och de har metoderna för att komma igång med träningen, särskilt för den som kanske inte haft så mycket disciplin eller ork under pandemin:

— Vi brukar låta våra nya medlemmar eller provtränande gäster få gå på en gyminfo-runda med vår personliga tränare Kyriakos. Där får de chansen att lära känna gymmet och maskinerna men också sin egen kropp, säger Olivia.

En modern och fräsch omgivning är viktig för teamet som driver Grand Fitness vid Backaplan.

Grand Bootcamp med personlig tränare ingår i medlemskapet

Är man en person som inte vill träna själv finns det ett perfekt alternativ. I medlemskapet ingår det peppande konceptet Grand Bootcamp:

PT finns tillgänglig både för individuella pass – samt vid gruppträning.

— Vi har dessa pass flera gånger i veckan som hålls i mindre grupper tillsammans med vår PT. Där får deltagarna chansen till individuell coachning av utbildad personal vilket är en extremt viktig del för att börja i rätt ände. Dessutom är dem väldigt peppande och gör att endorfinerna och lyckoruset sprudlar både efter och under passet! Detta är helt gratis och ingår alltså i medlemskapet, säger Olivia.

“Vi är övertygade om att alla som tränar hos oss kommer att få en träningsupplevelse över förväntan”.

VD:N Magnus Wilhelmsson OM TRÄNINGSUPPLEVELSEN

Hur skiljer ni er åt från andra gym i området?
— Vi är inte som andra. Vårt gym erbjuder det bästa och senaste inom träningsutrustning. Här finns en avkopplande miljö med genomtänkt design, exklusivt material och dämpad belysning , där du fullt ut kan fokusera på din utveckling. Dessutom har vi 18-årsgräns, säger Olivia.

”Genomtänkt design, exklusivt material och dämpad belysning”

— Vi erbjuder bastu i omklädningsrummen för att du skall kunna kombinera ett givande träningspass med en avkopplande stund för återhämtning.

Dämpad belysning är en del av gymkonceptet hos Grand Fitness vid Backaplan.

Inne i gymmet pågår virtuella cykelklasser – där deltagarna åker ut på digitalt skapade världar. Hit behövs ingen bokning, utan medlemmarna kopplar in sig med sina högtalare och låter rösten pusha dem för att ta sig ut på häftiga cykelupplevelser.

Cykla ut i virtuella världar – utan föranmälan – hos Grand Fitness.

Provträna gratis under en vecka!

Det märks att Grand Fitness tar det här på allvar. Här ska alla kunna komma till en plats där de trivs – och kan nå sin fulla potential med träningen.
— Därför har vi ett brett utbud av moderna och kvalitativa maskiner och vikter, alla noggrant utvalda för att ge dig en häftigare träningsupplevelse och ett bättre resultat. Vi satsar mycket på känslan i gymmet i både belysning, musik och i den utvalda utrustningen, säger Olivia och bjuder in dig att testa.

— Vill du träna hos oss? Nya kunder som är minst 18 år gamla får en gratis prov-vecka så kom bara förbi klubben så hjälper vi dig att sätta igång med träningen!

Här ligger Grand Fitness: Mellan Sängjätten och Kvillebäcken, mot Hjalmar Brantingsplatsen.

Läs mer på: https://grandfitness.se/klubbar/herkulesgatan/
Frågor? Tveka inte på att höra av dig till oss.
Mailadress: herkulesgatan@grandfitness.se
Telefonnummer: 0790612105

Redaktionen
annons@helahisingen.se