De öppnar Hisingens nya wellness-destination: ”Toppmodernt spakoncept” inne i Karlatornet

I samband med öppningen av nya Clarion Hotel Karlatornet i september slår även portarna upp till Elements Spa – ett toppmodernt spakoncept som erbjuder avkopplande stunder för såväl hotellgäster som göteborgare. 
— Jag hoppas att de ska känna att de kommit till en plats för både kropp och själ där avkoppling och lyx förenas, säger Malin Finn, Hotel Manager på Clarion Hotel Karlatornet.

I höst öppnar Göteborgs nyaste cityspa vid Karlatornet på Lindholmen. Elements Spa på Clarion Hotel Karlatornet erbjuder ett brett utbud av behandlingar för ansikte och kropp, en relaxpool samt en IR-bastu och ångbastu. I anslutning till spa:t finns även ett stort gym, berättar hotellkedjan i ett pressmeddelande.

— På Elements Spa vill vi att gästerna ska kunna glömma vardagen en stund och känna att de är i sitt rätta element. Det har varit otroligt roligt att se konceptet växa fram och jag är väldigt spänd på att få välkomna de första gästerna efter sommaren. Jag hoppas att de ska känna att de kommit till en plats för både kropp och själ där avkoppling och lyx förenas, säger Malin Finn, Hotel Manager på Clarion Hotel Karlatornet.

Malin Finn har arbetat flera år inom besöksnäringen och kommer senast från Scandic Rubinen. På Clarion Hotel Karlatornet kommer hon att vara Hotel Manager och därmed ansvara för avdelningarna Welcome Office, Element Spa, Meeting & Event och Style.

— Det känns tryggt att ha Malin på plats inför öppningen. Tillsammans med resten av teamet kommer hon att göra hotellet till en oslagbar mötesplats med en internationell atmosfär, säger Magnus Östlund, VD på Clarion Hotel Karlatornet.

Så ska Hisingens nya spa – inne i Karlatornets kvarter – se ut. Foto: STRAWBERRY

”Lika bra som en avkopplande dagsaktivitet som för en härlig spaweekend”

Elements Spa är ett koncept som finns på flera Clarion-hotell runtom i Sverige och är uppskattat av både hotellgäster och lokalbor. 

— Omtyckta Elements Spa är ett starkt koncept som vi är oerhört glada att nu kunna öppna upp i Karlastaden. Konceptet passar lika bra som en avkopplande dagsaktivitet som för en härlig spaweekend med boende på Clarion Hotel Karlatornet, säger Magnus Östlund.

Spaet är modernt och harmoniskt inrett och gästerna kan välja mellan att njuta av ett dopp i loungepoolen eller avkoppling i bastun. I samband med spavistelsen kan man även besöka det välutrustade gymmet. 

— Från det att hotellet öppnat kommer vi även kunna erbjuda både gymmet och spaets utbud till de boende i Karlatornet, vilket är en unik och spännande lösning som vi är mycket stolta över, säger Malin Finn i pressmeddelandet.

Clarion Hotel Karlatornet öppnar för gäster 1 september. I samband med det slår portarna även upp för Elements Spa och den moderna restaurangen NÒR.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER:

Lämna ett svar