Wok, Sushi och nudlar: Tre nya satsningar på gång i Kville

En Sushirestaurang, en ”Noodle Master” och en wokrestaurang. Inom kort ska tre olika asiatiska restauranger öppna i Kville. Samtidigt har ett indiskt kök och en Shawarma-restaurang bommat igen.

På Hisingsgatan 19 ska ”Lina Sushi wok” öppna inom kort. Här är tanken att man ska servera olika sushirätter, som tempura, nigiri och friterad sushi med antingen kyckling, fisk eller räkor. För att locka nya kunder har man satt lite lägre priser på kombinerad sushi: 89 kronor för åtta bitar och 99 kronor för tio.

På menyn finns även andra klassiska rätter, som yakiniku, wokad kyckling, röd curry och vårrullar. Lina Sushi wok kommer att ha öppet mellan klockan 11 och 20 på vardagar och mellan klockan 12-20 på helgen.

Lina Sushi Wok har tagit över Saj Mr Shawarmas gamla lokaler. Här har tidigare flera andra restauranger legat som stängt efter en kort tid. Foto: Hela Hisingen.
Noodle Master har tagit över lokalen där det tidigare låg en indisk restaurang vid Vågmästerplatsen. Foto: Hela Hisingen.
Det är inte känt än när den nya Noodle Master ska öppna. Foto: Hela Hisingen.

Tre restauranger har bommat igen – men ytterligare två nya öppnar

Här låg fram till för ett par månader sedan Saj Mr Shawarma, som nu har bommat igen. De hade bland annat Shawarmarullar, Döner Kebab och grilltallrikar på menyn.

Samtidigt görs två andra satsningar i Kville. Där det tidigare låg en indisk restaurang vid Vågmästareplatsen har nu ”Noodle Master” satt upp skyltar. De har dock ännu ingen hemsida eller annan information kring vilka rätter de kommer servera – förutom det som namnet förtäljer.

Den tredje restaurangen ligger på Herkulesgatan och är även den en sushirestaurang. Den heter ”Dorys Sushi” och här är inredningen och borden på plats, men det är oklart när den ska öppna.

Dorys Sushi färdigställer det sista innan de öppnar på Herkulesgatan. Foto: Hela Hisingen.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: