Så lindrar Mija oro och ångest i Göteborg: ”En wow-känsla hos oss”

DET HÄR ÄR EN ANNONS

Dofter som verkar avslappnande, som lindrar oro och ångest. Vällukt som piggar upp och ger fokus samt motverkar trötta muskler. Det här är konceptet när Hagabadet lanserar höstens nyhet: Aromayoga.
— Vi jobbar med att det ska vara en wow-känsla att vara hos oss på Hagabadet och vi vill att man ska njuta med alla sina sinnen, säger Mija Griborn Produkt och Yogaansvarig Hagabadet Göteborg.

Med start i september kommer Hagabadet erbjuda utvalda yogaklasser till dofterna av de eteriska oljorna lavendel eller pepparmynta. Aromayoga skiljer sig från de andra yogaklasserna på så vis att Hagabadet använder diffusers – en slags doftspridare som även förbättrar luftfuktigheten – med eteriska oljor som verkar välgörande på olika vis.

— Till hösten kommer vi erbjuda några utvalda yogaklasser till dofterna av de eteriska oljorna lavendel eller pepparmynta. Dofter som verkar välgörande på olika vis. Till exempel verkar lavendel avslappnade och lindrar oro och ångest. Pepparmynta verkar uppiggande, ger fokus och klarhet samt motverkar träningsvärk och trötta muskler, förklarar Mija Griborn.

LÄS MER: Öka ditt välmående – lär dig tackla stress, sorg eller när livet “skaver”

Aromayogan kommer finnas tillgänglig både hos Hagabadet Älvstranden i Sannegården, samt på Hagabadets klubbar i Haga och vid Drottningtorget:
— De flesta klasserna kommer ligga på kvällstid på alla våra tre klubbar. Vi jobbar med att det ska vara en wow-känsla att vara hos oss på Hagabadet och vi vill att man ska njuta med alla sina sinnen hos oss därför kände jag att vi behövde en till typ av yoga för att höja upplevelsen och doft är ett sådant fantastiskt verktyg att använda för att främja vårat välmående, säger Hagabadets Mija Griborn.

”Det är en behaglig upplevelse för dina sinnen”

Klassen Aromayoga kommer att finnas i schemat hos Hagabadet med start från vecka 37 i mitten av september. Dit välkomnas alla som vill erbjuda lugn och ro för sina sinnen:

— Rök och värme minskar generellt sett den terapeutiska eller fysiskt verksamma effekten på kropp och sinne – även om man uppfattar doften och exempelvis kroppsminnet stöttar och hjälper till att förstärka effekten, säger Mija Griborn.

— Detta är en yogaklass som passar alla som vill uppleva mer, med alla sina sinnen, för lugn och ro och inte är inte är känslig mot lavendel eller pepparmynta. Det är en behaglig upplevelse för dina sinnen att få äntra ett rum och sedan vila ner på det sköna underlaget samtidigt som du översköljs av dessa ljuvliga dofter, säger hon.

”55 välutbildade och mycket uppskattade yogalärare”

Hur ska man göra för att komma igång med Yoga hos Hagabadet om man är lite nyfiken men kanske aldrig testat yoga eller testat det på annat håll någon enstaka gång?  
— Hagabadet har tre klubbar i Göteborg som tillsammans erbjuder det största utbudet av yoga i Göteborg. Hos oss erbjuder vi ca 150 kvalitativa yogaklasser i veckan på schema, med 55 välutbildade och mycket uppskattade yogalärare. Med allt från hot yoga till meditation och gongbad. Du finner din bästa yogaupplevelse här som också kompletteras med spa och unika miljöer för stor wow-faktor, säger Mija Griborn Produkt och Yogaansvarig Hagabadet Göteborg

Läs mer om Hagabadets Yoga-klasser och erbjudanden här!
Är du redan medlem? Boka ditt aromayoga-pass hos Hagabadets passbokning.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: