Här gör de yoga på takterassen – med ”Hisingens bästa utsikt”

DET HÄR ÄR EN ANNONS

Hagabadet Älvstranden har i samarbete med Vivi, Radisson Blu Riversides sommarsatsning på takterrassen, skapat en spektakulär plats för morgon-yoga. Här samlas Hagabadets medlemmar för ett magiskt sommarhäng under ledning av fyra instruktörer från Göteborgs ledande spa- och wellnesskedja.
— Se bara utsikten, solen och omgivningen här så får du svar på varför det här är något riktigt speciellt, säger Milla Floryd, en av Hagabadets yogalärare.

Från mitten av juni har Hagabadets medlemmar kunnat ta del och njuta av den spektakulära miljön för yoga på Radisson Blu Riverside Hotel:s takterass, precis intill kajkanten på Lindholmen. Här har takbaren Vivi flyttat in i sommar och ambitionen är att skapa en internationell rooftopkänsla med bubbelbad, spapool, solbäddar, skön musik, svalkande drycker och lättare tilltugg – samt yoga på morgnarna som en naturligt del av utbudet.

I samarbete med Hagabadet Älvstranden samlas yogautövare på takterrassen från onsdag till lördag vid 09:30 och leds av Hagabadets fantastiska yogalärare Elaine, Milla, Jaandrée och Kitty. Vi träffade en av dem, Milla Floryd, efter ett av sina pass. Hon tycker att den härliga hamn- och rooftopmiljön är en extra inspiration för deltagarna:

— Det är underbart här! Att vi har yoga med Hisingens bästa utsikt hela sommaren är ett perfekt läge för den som inte testat på yoga förut eller bara kört något pass. Bättre läge än i solen under bar himmel med utsikt över hela Göteborg får man ju inte, säger Milla Floryd.

Hagabadets yoga på Radisson Blu Riversides takterass är sommarens mest magiska wellness-aktivitet på Hisingen.

Yoga-läraren hyllar konceptet: ”Det här säljer sig självt!”

Här kommer du som medlem kunna njuta av yoga på takterrassen ett par dagar i veckan med Hagabadets fantastiska yogalärare Elaine, Milla, Jaandrée och Kitty under sommaren. De kommer att bjuda på lättsamt och skönt yogaflöde som passar de flesta. Man kommer även erbjuda ett par exklusiva platser varje dag för dig som vill ta del av spa och solhäng på terrassen (ord pris från 300 kronor).

Men yogan är det magiska att delta i – på en så unik och exklusiv plats som Radisson Blu Riversides tak:
— Det här säljer sig självt! Jag har aldrig behövt hitta på något att sälja det här till folk. Bara att få höra att man ska få yoga på 11:e våningen, att få sträcka sig mot solen. Ja, det är bara asgött, säger Milla Floryd.

Milla Floryd tittar ut på utsikten från rooftopen där Hagabadet Älvstranden anordnar yoga fyra dagar i veckan i sommar.

Vad har du för hälsning till den som inte testat yoga förut och blir nyfiken?
— Bara kom! Märker du att den läraren du mötte just den dagen inte var någon du vibbade med så har Hagabadet så otroligt många jätteduktiga lärare och vi har alla vår egna personliga stil så, kom igen!, säger hon med ett stort leende uppe på våning 11 av Radisson Blu Riverside vid Lindholmshamnen.

Hagabadets medlemmar kan ta med en gäst eller vän!

Rooftop-yogan körs onsdag–lördag med start vid 09.30 och Hagabadet-medlemmar deltar kostnadsfritt. Plats bokas via Hagabadets passbokning, här. Vill du ta med gäst eller vän? Mejla info@vivirooftop.se för bokning. Yoga kostar 150 kronor för icke medlem och extern gäst.

Här kan du även njuta av bubbelbad ute och inne, bastu och relax med storslagen utsikt över Göteborg. Hagabadets medlemmar har tillgång till ett par platser dagligen mellan klockan 11-14. Externa besökare betalar 300 kronor (helg 400 kronor).

— Miljön är väldigt annorlunda här. Atmosfären är lite mer avspänd här än när man är inomhus. Jag tycker man ska prova på det här, bara att känna vinden mot huden och sträcka sig mot solen här uppe på elfte våningen medan vi kör yoga är helt fantastiskt, säger Milla Floryd.

Yoga i magisk miljö när Hagabadet Älvstranden samarbetar med Radisson Blu Riverside med rooftop-yoga i sommar.

Redaktionen
annons@helahisingen.se

LÄS MER:

LÄS MER: