BK Häcken går med i Hela Hisingen Hundra: ”Kändes som en självklarhet”

Fotbollssäsongen har äntligen dragit i gång och därför är vi glada att presentera BK Häcken som ny medlem i HelaHisingens företagsnätverk Hela Hisingen Hundra:
— Det kändes som en självklarhet att vara med i Hela Hisingen Hundra, säger BK Häckens marknadschef Elin Öst Sandström.

För de flesta är Hisingen synonymt med skeppsvarv, hamnen, Volvo – och just BK Häcken. Därför är vi hos HelaHisingen.se oerhört glada att kunna presentera ”Bollklubben” som senaste medlemmen i företagsnätverket.

Tidigare i år har vi berättat om hur allt från stora företag som Quality Hotel Winn, medelstora verksamheter som fastighetsförmedlingen SignHome, till mindre firmor som Hund i centrum valt att bli medlemmar i Hisingens nya företagsnätverk Hela Hisingen Hundra. Vissa gör det för att de vill skapa relationer till andra företag och organisationer på Hisingen, andra för att ta del av det attraktiva annonspaket som ingår.

Den gemensamma nämnaren för medlemmarna är att de på något sätt verkar på Hisingen eller vänder sig till Hisingsborna.

LÄS MER: Visa att ert företag älskar Hisingengå med i Hela Hisingen Hundra!

Så här långt har alla som klivit in i företagsnätverket Hela Hisingen Hundra på ett eller annat sätt deklarerat att de älskar Hisingen. Något som blir extra tydligt i fallet med senaste tillskottet, BK Häcken:
— Hisingen är en viktig del av vår identitet, vi är stolta över vårt ursprung och vi vill vara en viktig aktör i vårt närområde både inom idrotten och samhället i övrigt, säger BK Häckens marknadschef Elin Öst Sandström.

Förhoppningen: Utveckla Hisingen tillsammans

BK Häckens bredd i verksamheten är något som HelaHisingen:s publisher Markus Hankins lyfter fram som viktig faktor för Hela Hisingen Hundra:
— Häcken är ju inte ”bara” en elitfotbollsförening med framgångsrika herr- och damlag i allsvenskan, utan märks verkligen i samhället här med sin stora ungdomsverksamhet och sina sociala projekt som gör att så många kommer i kontakt med Bollklubben, säger han.

För Häcken finns det flera värden i att kliva in i nätverket, både på kort som lång sikt:
— Det kändes som en självklarhet att vara med i Hela Hisingen Hundra, för att skapa relationer och förhoppningsvis tillsammans kunna utveckla Hisingen, säger BK Häckens marknadschef Elin Öst Sandström.

BK Häckens marknadschef Elin Öst Sandström. Foto: Daniel Stiller / BILDBYRÅN / BK Häcken

Vad vill ni att företag på Hisingen ska upptäcka kring BK Häckens verksamhet? 
— Att det verkligen finns något för alla, oavsett om du är förälder till en fotbollsspelande ungdom,  njuter av herr- och damfotboll av högsta klass eller bara älskar att gå i folkvimlet under Gothia Cup, säger Elin Öst Sandström.

”En aktör som vi tror många andra företag vill höra mer om”

Hela Hisingen Hundra startades i februari 2021 och ska – bortsett från att skapa relationer mellan företag och annonsmöjligheter via HelaHisingen.se – även ordna fysiska nätverksträffar, när det är möjligt igen. I nuläget planeras exempelvis för en större nätverksträff under senhösten 2021 och ytterligare en kommande vinter:

— Därför är det extra härligt att BK Häcken kliver in i företagsnätverket med tanke på att de är en så viktig del av Hisingen. De är en aktör som vi tror många andra företag vill höra mer om, veta mer om och lära sig från, kanske även samarbeta med. Vi jobbar hårt med att knyta till oss allt från stora aktörer som omsätter mer än 100 miljoner, till småföretag med någon miljon i omsättning, säger Hela Hisingens publisher Markus Hankins.

— Det är i möten och kring de kontaktytor som vi skapar mellan dessa som vi tror kan leda till att stärka företagandet på Hisingen men även Hisingens ställning i stan allmänhet, säger han.

LÄS MER: Quality Hotel Winn om nya satsningen med HelaHisingen.se: “Jag önskar att vi blir hundra grymma företag”

Måste man hålla på Häcken nu då för att gå med i Hela Hisingen Hundra?
— Nej, självklart inte. Vi välkomnar alla föreningar, elitlag, företag, organisationer som förstår vikten av att nå ut på Hisingen att gå med! Oavsett vilket lag man håller på eller oaktat om man ens bryr sig om fotboll så är det för att skapa mer affärer på Hisingen, nå ut till Hisingsborna och för att stärka Hisingen i allmänhet som man går med, säger Markus Hankins, som själv har BK Häcken som moderklubb pojklagstiden.

— Men om du dessutom är Häcken-supporter kan det vara extra kul att komma med i ett Hisingen-nätverk där man kommer få mingla med, lära sig mer av och kanske även göra affärer med BK Häcken under det kommande året, säger han.

Henrietta Johansson
henrietta@helahisingen.se

Vill du eller ditt företag gå med i ”Hela Hisingen Hundra”? Läs mer här, kontakta oss på annons@helahisingen.se eller ring oss på 0709-272774 – så berättar vi mer!

LÄS MER:

https://www.helahisingen.se/sponsra-helahisingen-se-visa-vara-lasare-att-ert-foretag-alskar-hisingen/

LÄS MER: