Nu går hunddagiset med Hisingens gulligaste vovvar med i Hela Hisingen Hund(ra)

Nu blir Hela Hisingen Hundra till Hela Hisingen Hund(ra). Senaste företaget att gå med i Hisingens nya företagsnätverk är Hund i centrum – som driver två hunddagis på Hisingen!
— För oss är Hisingen viktigt, och alla dess invånare likaså. Vi vill kunna erbjuda tjänster som ligger nära, som gör att man slipper åka över boar eller under tunnlar för att få vardagen att gå ihop, säger Mimmi Bodén på Hund i centrum.

De som jobbar här är inte bara välutbildade, serviceinriktade och ”bäst på det de gör” – de är också ett gäng med passion, en tydlig vision och ”vilja att alltid bli bättre”. Varje individ hos Hund i centrum tillför något till deras team och de beskriver själva att det är ”viljan, drivkraften och drömmarna vi har är det som gör våra hunddagis till det de är i dag”. 

De är Hund i Centrum, som driver två populära hunddagis på Hisingen, på Hildebrandsgatan bakom Lidl nära Backaplan och ett på Tagenevägen i Bäckebol mitt emot motorvägen i höjd med IKEA.

LÄS MER: Sponsra HelaHisingen.se: Visa våra läsare att ert företag älskar Hisingen!

Nu går de med i HelaHisingen:s företagsnätverk ”Hela Hisingen Hundra” – för att stärka sitt lokala varumärke och skapa nya kontakter med fler hisingsbor!

— Det är en möjlighet för oss alla att lära känna nya företag, företagare och kommunicera utanför våra arbetsområden, säger Mimmi Bodén som är driftchef för hunddagiset på Hildedalsgatan.

Mimmi, Jeanette och Rasmus hos Hund i Centrum på Hisingen. Foto: HUND I CENTRUM

”Starta fler samarbeten med lokala företag”

Varför väljer Hund i centrum att gå med i Hela Hisingen Hundra?
 — För att kunna nå ut till fler hisingsbor med de tjänster vi erbjuder, men även kunna starta fler samarbeten med lokala företag där vi kan hjälpa varandra och bygga broar för att gynna alla de företag som finns med i Hela Hisingen Hundra, säger Mimmi Bodén.

Vad är er verksamhets förhållande till Hisingen och Hisingsborna?
— Majoriteten av oss på företaget bor på Hisingen. Så hisingsborna är vår måndag till fredag på jobbet, men även våra grannar, vänner och de vi möter på helgerna. För oss är Hisingen viktigt, och alla dess invånare likaså. Vi vill kunna erbjuda tjänster som ligger nära, som gör att man slipper åka över boar eller under tunnlar för att få vardagen att gå ihop. Hisingen behöver lokala företag, småföretag och alla de människor som bor här.

Hilde hos Hund i centrum är ute i naturen med hundar från Hisingen.

”Ett företag som levererar service i toppklass”

Vad vill ni att företag på Hisingen ska upptäcka med Hund i centrums verksamhet?
— Vår kunskap, det stora utbud av tjänster vi erbjuder både till boende, företag och arbetande på Hisingen. Och självklart vårt centrala läge. Även att vi finns på två platser, Hildebrandsgatan nära Backaplan och Tagenevägen mitt emot Bäckebol. Även att vi funnits i över tio år. För med vår stora kundbas och de recensionerna vi har i ryggen är vi ett företag som levererar service i toppklass till alla våra kunder och samarbetspartners, säger Mimmi Bodén.

— Vi har hjälpt företag med passning åt företags anställdas hundar, erbjuder hundpassning när folk besöker andra företag/butiker/event och vi möjliggör för en enklare vardag för många på Hisingen, säger Mimmi Bodén, driftchef för Hund i centrums hunddagis på Hildedalsgatan.

Dessa gulliga jyckar hänger på Hund i centrum – som nu gått med i Hela Hisingen Hundra.

Vill du bli del av Hela Hisingen Hundra? Mejla annons@helahisingen.se så löser vi det! Har du frågor eller funderingar? Ring vår grundare och publisher Markus Hankins på 0709-272774. Tillsammans skapar vi ett starkare Hisingen!

Redaktionen
tips@helahisingen.se

Fakta: Hela Hisingen Hundra

  • Företagsnätverket grundades i februari 2021 av Hisingens lokala nyhetssajt HelaHisingen.se.
  • Hela Hisingen Hundra har som mål att samla 100 företag med bas eller verksamhet på Hisingen i ett stort nätverk.
  • Målet är att medlemmarna ska kunna skapa nya affärer, nå ut till fler kunder och få en starkare relation till Hisingens över 158 000 invånare.
    * I paketet ingår – förutom nätverksträffar – även ett väldigt lukrativt annonspaket på HelaHisingen.se där lokala företag kan nå ut till över 40 000 månadsunika läsare via en trovärdig plattform som producerar lokal journalistik och ett hyperlokalt innehåll.

    LÄS MER OM HELA HISINGEN HUNDRA HÄR!

LÄS MER:

https://www.helahisingen.se/sponsra-helahisingen-se-visa-vara-lasare-att-ert-foretag-alskar-hisingen/

LÄS MER:

LÄS MER: