Quality Hotel Winn om nya satsningen med HelaHisingen.se: ”Jag önskar att vi blir hundra grymma företag”

Nu kan vi berätta en glädjande lokal nyhet: Quality Hotel Winn i Hisings Backa är HelaHisingens nya hotellpartner! Dessutom kliver de in i nya företagsnätverket Hela Hisingen Hundra – för att stärka Hisingen:
— Ju fler vi är som nätverkar och kan hitta samverkansmodeller lokalt, desto mer gynnar det oss alla, säger hotelldirektören Ina Aganovic.

I januari 2021 lanserade HelaHisingen.se både partnerskapsmöjligheter, sponsorpaket och ett företagsnätverk för företagare på Hisingen. Det sistnämnda, företagsnätverket Hela Hisingen Hundra lanserades för några dagar sedan med målet att skapa en ny och unik mötesplats för 100 små och stora företag med verksamhet på Hisingen, eller som vänder sig till hisingsbor med sina tjänster eller produkter.

Med hjälp av HelaHisingen.se, våra läsare och vår snabbt växande följarskara i sociala medier vill vi skapa möten mellan lokala företag och er som bor och jobbar på Hisingen. Dessutom tänker vi bygga nya kontaktytor mellan olika företag som kan ha nytta av varandra i sina verksamheter. Tillsammans skapar vi affärer på Hisingen!

Klassiskt hotell först ut: Vill göra affärer lokalt

Nu är vi glada att kunna presentera att Quality Hotell Winn – del av Nordic Choice Hotels – i Hisings Backa, ett stenkast från mynningen till både nya Marieholmstunneln och Tingstadstunneln blev snabbt det första företaget att gå med i vårt nya företagsnätverk Hela Hisingen Hundra:

— För oss är det en självklarhet att vi är med i Hisingen Hundra; om man bortser från ”Covid-svackan” just nu, bedriver vi en bred verksamhet och är en stor arbetsgivare. Jag älskar nya idéer och initiativ och är gärna först på bollen, när tillfälle ges! Vi vill dessutom göra affärer lokalt, oavsett om det handlar om att köpa fika från Almondy, öl från Vega eller VVS-tjänster från Canmera – ju fler vi är som nätverkar och kan hitta samverkansmodeller lokalt, desto mer gynnar det oss alla, säger hotelldirektören Ina Aganovic.

Quality Hotel Winn i den centrala delen av Hisings Backa är ny partner till HelaHisingen.se.
Foto: NORDIC CHOICE HOTELS

Quality Hotell Winn kliver både in som företagssponsor av HelaHisingen.se i sponsorpaketet ”Framtidens Hisingen” och blir även medlem i företagsnätverket HelaHisingenHundra. Två samarbetsmodeller som hotellet hoppas kan få fler privatpersoner och företag att upptäcka deras verksamhet.

— Till syvende och sist önskar vi såklart att öka omsättningen, rekrytera fler medarbetare och sätta Hisingen på kartan. Det sticker jag aldrig under stol med!, säger Ina Aganovic.

Erbjuder möteslokaler och relaxavdelning med pool

Så, behöver du möteslokal? Det har Quality hotel Winn. Frukost från klockan 06:00? Det har de också! Faktum är att hotellet som har en något sliten fasad har oerhört mycket att erbjuda på den fräscha, moderna insidan:
— Pool, bubbelpool, bastu, bar, restaurang, övernattning till svärmorsbesöket, föreningsstämma, barnkalas, luncher, shuffleboard, massage, fotvård, kaffe to go…you name it, we got it, eller ”We fix it”, åtminstone! Och dessutom Covid-säkert, vill jag poängtera!, säger hotelldirektören Ina Aganovic.

LÄS MER: Sponsra HelaHisingen.se: Visa våra läsare att ert företag älskar Hisingen!

Quality Hotel Winn blir nu exklusiv hotellpartner till HelaHisingen.se under 2021. En deal som är med och skapar förutsättningar för HelaHisingen.se att fortsätta den lokala bevakning av Hisingen som vi byggt upp under hösten och vintern 2020:

— Vi är väldigt glada att inleda ett samarbete med en av de viktiga aktörerna på Hisingen och tror att det kan leda till att fler lokala företag inom större koncerner ska se nyttan med att nätverka lokalt och skapa både ny B2C-business och B2B-business som diversifierar deras intäktsströmmar, säger Markus Hankins, publisher för HelaHisingen.se.

”Hundra grymma företag som satsar hundra procent för att lyfta Hisingen”

Quality Hotel Winn, som tidigare hette Ramada och har funnits sedan 1975, har som ambition att växa som företag under de kommande åren. Därför vill de se fler aktörer som är med och bygger upp en hajp på Hisingen:

— Så jag önskar att vi blir hundra grymma företag som satsar hundra procent för att lyfta Hisingen, allt vi har att erbjuda och alla de möjligheter som finns!, säger hotelldirektören Ina Aganovic.

— Vi älskar ju Hisingen och önskar vara med och lyfta allt som är positivt med våra stadsdelar ”här ute”! Jag personligen tycker ju att vi har ett fantastiskt läge, inte minst sett till hur mycket som etableras i vår direkta närhet just nu. Vi vill vara den ”Goa Grannen” och vardagsrummet, stället man går till spontant, som Hisings-bo. Och så är jag oerhört trött på all negativ publicitet kring Hisingen, säger hotelldirektören Ina Aganovic.

Vill du bli del av Hela Hisingen Hundra? Mejla annons@helahisingen.se så löser vi det! Har du frågor eller funderingar? Ring vår grundare och publisher Markus Hankins på 0709-272774. Tillsammans skapar vi ett starkare Hisingen!

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER:

https://www.helahisingen.se/sponsra-helahisingen-se-visa-vara-lasare-att-ert-foretag-alskar-hisingen/

LÄS MER: