Martin är inte som andra mäklare — han skänker 10% till välgörenhet

När SignHome öppnade kontor i Torslanda beskrev HelaHisingen.se ägaren som mäklare, företagsledare och något av en filantrop. Martin Sundarp leder nämligen företaget som skänker 10 procent av intäkterna till välgörenhet. Nu expanderar de på Hisingen och går med i företagsnätverket Hela Hisingen Hundra!
— HelaHisingen är ett koncept vi tror mycket på i framtiden, säger mäklarprofilen Martin Sundarp.

I januari 2021 lanserade HelaHisingen.se partnerskapsmöjligheter, sponsorpaket och ett företagsnätverk för företagare på Hisingen. Det sistnämnda, företagsnätverket Hela Hisingen Hundra (HHH), lanserades för några dagar sedan med målet att skapa en ny och unik mötesplats för 100 små och stora företag med verksamhet på Hisingen, eller som vänder sig till Hisingsbor med sina tjänster eller produkter.

Mäklarbranschens första firma att kliva in i HHH-nätverket är det i vinter omtalade företaget SignHome, som blivit uppmärksammat för sin välgörenhetspolicy. De skänker nämligen 10 procent av intäkterna till utvalda välgörenhetsorganisationer – som jobbar med äldre, ungdomar och suicidprevention.

”Ett koncept vi tror på”

Nu väljer SignHome att kliva in i HelaHisingen:s företagsnätverk Hela Hisingen Hundra – för att det är viktigt för mäklare att synas i sitt närområde, men även för att de tänker långsiktigt:

— Hela Hisingen är ett koncept vi tror mycket på i framtiden och det kommer även vara här vi kommer lämna första informationen om vårt helt nya unika mäklarkoncept när det lanseras, säger Martin Sundarp.

LÄS MER: Hisingsmäklaren öppnar nytt kontor – och skänker 10% av alla intäkter till välgörenhet

Vad är er fastighetsförmedling förhållande till Hisingen och Hisingsborna? 
— Vi som arbetar på Signhome har en personlig koppling till Hisingen, antingen genom att vi bor här eller har familj och vänner här. Vi tror starkt på det här området i framtiden, säger Torslandabon Martin Sundarp.

”Helt ny approach i vår bransch”

Signhomes VD vill skapa kontakter med företag och privatpersoner på Hisingen framför allt för att sprida kunskapen om de metoder och det unika perspektiv på mäklarbranschen som man har inom företaget.

— Signhome kommer med en helt ny approach i vår bransch där det skall finnas en balans mellan hög kvalitet och viljan att hjälpa till i närområdet med koncept där vi skänker 10 procent av intäkterna till behövande, säger Martin Sundarp.

Vill du att ditt företag blir del av nätverket Hela Hisingen Hundra? Mejla annons@helahisingen.se så löser vi det! Har du frågor eller funderingar? Ring vår grundare och publisher Markus Hankins på 0709-272774. Tillsammans skapar vi ett starkare Hisingen!

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER:

https://www.helahisingen.se/sponsra-helahisingen-se-visa-vara-lasare-att-ert-foretag-alskar-hisingen/

LÄS MER:

LÄS MER: