Så blir FCH och HelaHisingen:s nya samarbete: ”Vi är väldigt stolta”

Fastighetsägarna Centrala Hisingen vill bidra att Centrala Hisingen ska vara en levande stadsdel, mitt i Göteborg. Nu går de med i Hela Hisingen Hundra – nätverket för alla företag som älskar Hisingen!
— Vi är väldigt stolta över att vara en av 100 viktiga organisationer i Hela Hisingen Hundra, säger Pernilla Hallberg, verksamhetschef för FCH.

Första kvartalet 2021 lanserades partnerskapsmöjligheter, sponsorpaket och ett företagsnätverk för företagare genom HelaHisingen.se. Det sistnämnda, företagsnätverket Hela Hisingen Hundra, lanserades för att skapa en ny och unik mötesplats för 100 små och stora företag med verksamhet på Hisingen, eller som vänder sig till Hisingsbor med sina tjänster eller produkter.

Först ut blev Quality Hotel Winn i Tingstad, sedan följde Hund i centrum och mäklarbyrån SignHome i Torslanda innan BK Häcken klev in i nätverket. Nu följer ytterligare flera av Hisingens mest etablerade aktörer samma väg! I dag kan vi med glädje presentera den första av dem – då Fastighetsägare Centrala Hisingen gått med i ”Hela Hisingen Hundra”!

Utöver ett attraktivt annonspaket hos HelaHisingen.se och våra olika publiceringskanaler säkrar medlemmarna även plats till de fysiska träffar som kommer att genomföras mellan medlemmarna i höst när pandemin avtagit och restriktionerna lättat. Dessutom byggs även en gemensam plattform för företagen som ska underlätta för att skapa nya kontakter – samt för att göra B2B-affärer.

Varför väljer ni att gå med i Hela Hisingen Hundra?
— Hela vår verksamhet bygger på samverkan och nätverk, så det känns ju helt naturligt för oss att vara med i sådana här sammanhang. Och vi är väldigt stolta över att vara en av 100 viktiga organisationer i Hela Hisingen Hundra. Just att det är hela Hisingen är däremot lite nytt för oss. Vårt verksamhetsområde är Centrala Hisingen, och där har vi vår bas för verksamheten, säger Pernilla Hallberg, verksamhetsansvarig på FCH.

Pernilla Hallberg, verksamhetsansvarig på Fastighetsägarna Centrala Hisingen.

”Utan Hisingen och Hisingsborna har vi ingen verksamhet”

Fastighetsägarna Centrala Hisingen är en ideell fastighetsägarförening. Medlemmar är såväl allmännyttan som bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare i Lundbys primärområden Kvillebäcken, Lindholmen och Rambergsstaden.

Vad är er verksamhets förhållande till Hiisngen och Hisingesborna?
— Stark! Men, vi är ju en liten doldis kanske, genom att vi inte säljer något.  Fast utan Hisingen och Hisingsborna har vi ingen verksamhet. Vi är en Platssamverkans-förening som tillsammans med våra medlemmar utvecklar den gemensamma stadsmiljön på Centrala Hisingen. Vi har ofta enkäter, intervjuer eller dialoger med boende i området för att basera vår verksamhet på boendes kunskaper och behov, säger Pernilla Hallberg hos FCH.

LÄS MER: BK Häcken går med i Hela Hisingen Hundra: “Kändes som en självklarhet”

Verksamhetschefen hos FCH lägger till en hyllning till de som bor fastigheter som är medlemmar hos dem:
— Jag måste verkligen tacka för all den tid som boende ger oss, genom att vara med och svara på eller diskutera frågor om stadsdelen eller till exempel gå med på långa, oftast blöta, och mörka Trygghetsvandringar, säger Pernilla Hallberg.

Nu när FCH kliver med i Hela Hisingen Hundra blir det både för att synas gentemot Hisingsborna via HelaHisingen.se, men även för att kunna skapa nya kontakter och få möta andra företagare.

— Vi arbetar som sagt med stadsdelsutveckling och där är ju också verksamheter, företag och aktiviteter en nyckel för att människor ska trivas och kunna leva de liv de vill i sin stadsdel. Nu med ett nätverk för Hela Hisingen kommer vi skapa bra möjligheter för vår stadsdel att växa och utvecklas vidare, säger FCH:s verksamhetsansvarig Pernilla Hallberg.

Läs mer om FCH:s verksamhet här.

Markus Hankins
markus@helahisingen.se

Så går ditt företag med i Hela Hisingen Hundra

Vill du eller ditt företag gå med i “Hela Hisingen Hundra”? Läs mer här, kontakta oss på annons@helahisingen.se eller ring oss på 0709-272774 – så berättar vi mer!

Du han även läsa mer om fördelarna med Hela Hisingen Hundra här!

LÄS MER:

LÄS MER:

LÄS MER:

LÄS MER: