Quality Hotel 11 bjuder in till påskäggsjakt på Hisingen – alla får delta: ”Ta på dig detektivhatten”

Fem påskägg med extra fint innehåll göms inne på och omkring Quality Hotel 11 i Eriksberg på skärtorsdagen. Nu kan alla som bor i närheten utmana hotellets gäster och visa vem som är en ”Sherlock” denna påsk…
— Ta med lillebror som är snabb i benen, farfar som är klok som en bok och mamman som har örnögon – så kommer ni hitta dem!, säger Rebecca Halling, konferenschef hos Quality Hotel 11.

Vid 16:00 på skärtorsdagen ska hotellet, ”Hotel Älva” i folkmun, på Eriksbergstorget lägga ut fem ledtrådar på sina sociala medier. Den som spanar efter dessa på Instagram och Facebook får sedan en aning om var de fem eftertraktade påskäggen har gömts i anslutning till eller inne på hotellet…

— Det blir en rolig, fartfylld aktivitet för alla – oavsett ålder! Kryp ner i buskarna, var extra uppmärksam på påskfjädrar i vår omgivning och ta på dig detektivhatten för att hitta dessa unika påskägg, säger Rebecca Halling.

Vilka hoppas ni ska komma och delta? 
— Ta med lillebror som är snabb i benen, farfar som är klok som en bok och mamman som har örnögon – så kommer ni hitta dem! Alla är välkomna att delta oavsett om man är gäst, granne eller bara en glad privatperson som är i Eriksberg på torsdag och som älskar skattjakt!, säger hon.

Extra chans till fin vinst – för den som taggar i sociala medier

Startskottet för påskjakten går alltså vid 16:00 på skärtorsdagen (28/3) när ett gäng ledtrådar publiceras på Quality Hotel 11 & Eriksbergshallens sociala medier. Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen är en av Hela Hisingens partners och medlem i vårt partnernätverk ”Hela Hisingen Hundra” – något som gör att de samarbetar med oss på HelaHisingen.se kring sina events och happenings.

Och detta är verkligen en happening för alla – för vem älskar inte en klassisk påskäggsjakt? Men även om alla får delta så finns dock ”vissa priser som man måste ha med sig en vuxen för att kunna utnyttja” – vad det nu betyder…

— Inget ägg är det andra likt. Det finns utöver påskägg på alla Quality Hotel 11 dessutom en härlig bonusvinst! Tagga en bild eller film från din påskäggsjakt hos oss i Eriksberg på sociala medier med #qualityegghunt senast 29/3 kl. 16:00 så är du med i utlottningen av ett riktigt fint pris, säger Rebecca Halling.

Vad kommer det att finnas i påskäggen…godis? 
— Det kommer finnas både sött & salt men framförallt upplevelser. Blir du den lyckliga som hittar ett påskägg så springer du in till vår reception för att erhålla vinsten. 

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: