18-19 maj: Populära Bäckebolsdagarna är tillbaka – med barnens favorit ”Waterballs”!

DET HÄR ÄR EN ANNONS

Bäckebol firar årligen traditionen Bäckebolsdagarna – en helg där de vill visa sin uppskattning till er kunder, gäster och besökare! I år är inget undantag och nu är det äntligen dags: Helgen 18-19 maj välkomnar de alla Hisingsbor till Bäckebol Center!

Lördag 18 maj till söndag 19 maj går årets Bäckebolsdagarna av stapeln. Då kommer en riktig favorit tillbaka som skapat långa köer utanför köpcentret de senaste åren, nämligen de så populära “vattenbollarna”.

Detta är en superrolig aktivitet för barn i alla åldrar, men framför allt de mindre barnen och barnbarnen. Waterballs är enorma “badbollar” som ger dig möjligheten att gå på vatten!

Vi fyller bollen med luft, drar igen dragkedjan och så är det dags för dig att ge dig ut på vattnet för en skrattframkallande upplevelse!

Vattenbollarna brukar vara en stor hit hos barnen! Foto: HELAHISINGEN.SE

Spring, balansera, hjula eller bara flyt omkring på vattnet – det här blir superskoj! Poolen är fylld under hela helgen 18-19 maj mellan 11.00-17.00!

Fri parkering och fantastiska erbjudanden från butikerna!

Bortsett från dessa Waterballs blir det både ballongutdelning vid köpcentet till alla barn men även en rad fantastiska erbjudanden från Bäckebols butiker! Du hittar vattenbollarna ungefär där de stått tidigare år, på utsidan av köpcentrets huvudbyggnad vid ingångarna till Systembolaget/ICA Kvantum.

Som alltid är det fri parkering för Bäckebols gäster och kunder, samt så går kollektivtrafiken ända fram till parkeringen! Från Backaplan går exempelvis buss 18 via Hisings Backa och från Angereds Centrum går buss 40 via Hisings Kärra till Bäckebol. Hållplatsen: Bäckebols Köpcentrum.

Så tveka inte! Oavsett om du vill ha lite kul med familjens barn eller om du vill passa på att handla med bra erbjudanden från våra butiker – kom förbi på årets Bäckebolsdagarna!

Redaktionen
annons@helahisingen.se

LÄS MER: