Drinkmässan är tillbaka: Fler än 80 olika barer fyller hela Eriksbergshallen mellan 24-25 maj!

DET HÄR ÄR EN ANNONS

Festmässan framför alla andra återvänder till Hisingen och Eriksberg när Drinkmässan arrangeras i Eriksbergshallen fredag 24 och lördag 25 maj. Varje monter på mässan är en enskild bar, vilket innebär att mässbesökarna kan besöka över 80 ”barer” på en och samma dag!

Drinkmässan som hade premiär i fjol serverar vad de beskriver som ”fantastiska drinkar på gin, vodka, tequila, akvavit, vin, rom och whiskey”. Mässan handlar i första hand om drinkar, groggar och cocktails – men det finns även barer med fokus på likörer och massvis med alkoholfritt, i utställarlistan hittar man allt från Coca Cola via Ekobryggeriet till Jose Cuervo…

Utöver själva destillaten har mässan även utställare med tillbehör som bar-, drink- och cocktailintresserade kan uppgradera sina hemmabarer med. På plats finns även foodtrucks och deli-utställare med god mat och delikatesser.

Mässan har dessutom två uteserveringar, en är den klassiska Eriksbergshallen-uteserveringen mot Eriksbergskajen och Eriksbergstorget, men på motsatt sida av hallen finns även en slags uteplats med foodtrucks och sittplatser, för den som vill få lite skugga.

— Våra ambassadörer David Kringlund och Emil Åreng kommer vara på plats även i år. Deras provning blev hyllad förra året och de kommer självklart köra den i år igen. Till dessa är det begränsat antal platser!, säger Gabriel Börjesson, VD på arrangörsbolaget At Event.

Drinkmässan var fullsatt och en stor succé under premiäråret 2023 i Eriksbergshallen.

Tävlingsvinnarna blir mässans officiella drinklista

De åtta vinnarna från The Spirit News drinktävling kommer att presenteras på plats under mässan. I år var det över 50 bidrag som tävlade och de åtta segrarna kan även betraktas som Drinkmässan 2024 års officiella drinklista.

Utöver minglandet bland alla dryckestillverkare så arrangeras även ett stort antal seminarier under mässan. Exempelvis talar gingurun Jens Josefsson, romexperten Robert ”RomRobban” Sandqvist, Steinar Jensen, ordförande för Norwegian Bartender Association och The Spirit News Henrik Aflodal och Aron Larsson Firouzbakhsh.

Mässkartan över 2024 års Drinkmässan på Hisingen. Klicka/tryck på bilden för större version!

Åldersgränsen på mässan är 20 år och legitimationskontroll görs vid entré. Minderåriga med målsman eller barn i barnvagn/bärsele är ej tillåtna, så fixa barnvakt om du vill besöka mässan. På den här mässan är biljetterna uppdelade i ”slottider”, så antingen får man gå på den tidiga tiden (13.00-17.00) eller sena tiden (18.30-22.30). Mellan dessa städas mässan för att vara fräsch för nästa gäng med gäster.

I fjol syntes både elitfotbollsspelare som kända artister på mässan, så det är ett bra ställe för den som gillar att ”spana på folk”. Men det gäller att vara ute i tid, då biljetterna går ut. Redan i skrivande stund är den tidiga slottiden på lördagen slutsåld och lördagskvällens biljetter börjar ta slut…

Biljetter till mässan? De köper du här!

Redaktionen
annons@helahisingen.se

LÄS MER:

Lämna ett svar