Julkalender – Lucka 1: Hela Hisingen Shop – julklappar för den som älskar Hisingen!

HelaHisingen.se har i år en julkalender – där våra och en del av våra sponsorers olika projekt, företag och anställda hamnar i fokus. Mellan 1 och 24 december lyfter vi fram en av dessa med en ”lucka” i form av en artikel. Vill du exponera ditt företag, din produkt eller dina anställda här? Hör av dig till annons@helahisingen.se – så löser vi det! Först ut på 1 december är: Hela Hisingen Shop.

Tidigare i år startade HelaHisingen.se en souvenirshop, som vi döpte till precis vad det är: Hela Hisingen Shop. Du hittar butiken – där man kan handla olika souvenirer med lokalpatriotiska motiv – på https://shop.helahisingen.se.

Orsaken till att vi startade upp denna lilla onlinebutik var att vi fick upprepade frågor om ifall en del av de bilder, grafiska detaljer och logotyper vi producerade gick att köpa på en tröja eller tryckt som en present.

— Så därför tänkte vi ge chansen till de som visade intresse för en del av våra humoristiska inslag att faktiskt köpa dem. Exempelvis har vårt hyllningsmotiv till den numera rivna Götaälvbron varit en succé under året, säger Markus Hankins, publisher för HelaHisingen.se.

Tröjan i fråga har en svartvit bild på Götaälvbron, som revs under det gångna året, med texten ”Vila i frid du fallna hjälte” och ”Götaälvbron 1939-2021” över och under bilden. Motivet går att beställa som en kort- eller långärmad tröja, alternativt som kudde, tanktop, axelväska eller ekologisk dam-tshirt, bland annat.

— Den använde vi ursprungligen som ett skämtsamt inslag i vissa av våra sociala medier och när folk tyckte om motivet och började fråga oss om hur de kunde få tag på det i form av en t-shirt så öppnade det dörren för att erbjuda de här souvenirerna till de som är intresserade, säger Markus Hankins.

Ett urval av motiv från Hela Hisingen Shop.

Butiken har över 1000 (!) souvenirer – med 18 olika motiv

Under året har Hela Hisingen Shop testat olika motiv för att se vilka ni – våra läsare och följare – varit intresserade av. Det har inneburit att vissa motiv varit med länge under året, medan vissa blivit kortvariga.

— Tanken har varit att det ska bli lite mer exklusivt och smalt med vissa motiv, som exempelvis är kopplade till en stadsdel. Vi tror att det blir roligare för de som handlar en tröja eller en nallebjörn med ett av våra motiv om den är lite speciell och unik, snarare än att 100-tals andra i stadsdelen äger en likadan, säger Hankins.

T-shirten ”Hisingen” med en gammal karta av Hisingen insprängd i bokstäverna finns i som 103 olika produkter i shopen.

Därför han det vara värt att hugga direkt när man ser något i shopen som väcker ens intresse – för snart kan den vara utbytt mot något nytt motiv. Planen är att ligga på omkring 20 motiv, i dag finns 18 motiv i shopen, men att varje motiv ska gå att beställa på ett stort antal olika souvenirer. I dag finns en bit över 1 000 olika produkter att köpa från Hela Hisingen Shop.

Besök Hela Hisingen Shop för att handla dina lokalpatriotiska julklappar här!

Redaktionen
annons@helahisingen.se

Vill du annonsera här?

Vill du att din produkt, ditt företag eller ditt projekt ska synas i den här serien? Eller vill du annonsera i något annat format hos succésajten HelaHisingen.se? Hör av dig till oss på annons@helahisingen.se eller 0709-272774 så fixar vi ett perfekt alternativ för just er!

HelaHisingen.se har haft över 50 000 unika besökare per månad – varje månad – under hösten 2021 och erbjuder annonsering mot en hyperlokal publik för billigare priser än att annonsera i sociala medier. Så tveka inte, hör av er!