Krogen hyllades som ”Göteborgs grymmaste” – nu har den slagit igen

”Göteborgs grymmaste trattoria” lät en av alla hyllningar vid premiären på centrala Hisingen. Men nu har den hajpade krogen slagit igen.

Nyligen stängde Trattoria puccioni på Lantmätaregatan i Brämaregården. Krogen som de senaste åren har varit en av Hisingens mest hajpade lunch- och middagsställen har stängt verksamheten – och rivit ut hela inredningen.

Göteborgs grymmaste trattoria. Det är inte varje dag vi tar till så här starka omdömen, men nu kan det sägas tydlig och klart: en av stadens bästa italienare har öppnat på Hisingen.

Från Hisingenftw:s hyllning av krogen när den öppnat sommaren 2016.

Nu står lokalerna tomma – krogen har bommat igen

Men när gäster besökt Trattoria puccioni den senaste tiden har de mötts av besvikelse. Krogen som serverat diverse italienska specialitéer och pastarätter har stängt igen verksamheten. För några månader sedan var lokalerna rustikt inredda i den mysiga lokalen på bottenplan av hyreshuset på Lantmätaregatan, men nu är endast ett tomt skal kvar på platsen.

FÖRE: Trattoria Puccioni före stängningen.
EFTER: Trattoria Puccioni efter stängningen. Inredningen är borta.
EFTER: Den hyllade krogen är igenbommad.

Trattoria Puccioni satsade 2017 även på en systerrestaurang i Prästgårdsängens lokaler (där Il Padrino låg förut) i Lunden med det mindre innovativa namnet Trattoria Puccioni 2.

Orsaken till krogens stängning är oklar. HelaHisingen.se söker Trattoria puccioni för en kommentar.