Välkommen till Hisingens nya nyhetssajt för alla som bor, jobbar eller är nyfikna på Göteborgs största ö!

Just nu läser du din lokala nyhetssajt med fokus på Sveriges fjärde största ö – där över 157 000 personer bor. Vi är din ”go to”-sajt när det kommer till nyheter och events från Hisings Backa i öst till Torslanda i väst, från Säve i norr till Lindholmen i söder.
Välkommen till HelaHisingen.se – en sajt om hela Hisingen!

Vintern 2019-2020 föddes idén att leverera nyheter till Hisings-borna bland några bekanta egenföretagare på Hisingen. ”Vår ö” och dess invånare har så himla mycket gemensamt, men nästan inga representanter som lyfter och berättar om allt det kreativa, underhållande, intressanta och spännande som pågår på denna stora ö.

Hur skulle vi åtgärda detta då? Ja, varför inte genom att starta en nyhetssajt om denna geografiskt och befolkningsmässigt stora del av Göteborg! Vi som ligger bakom projektet kommer från medievärlden och har ägnat många år på både stadens som landets största nyhetsredaktioner, så att skapa en sajt som fokuserar på nyheter, kändes naturligt för oss.

En annorlunda nyhetssajt

Till skillnad från de vanliga nyhetssajterna fokuserar vi inte på ”just nu”-händelser. Här lär du inte läsa om dagens brott, olyckor och elände. Vill du läsa om ”senaste nytt” så finns gott om andra källor som gör det bra.

Vi tänker i stället fokusera på Hisingens styrkor. Personerna, nätverken, företagen, institutionerna och nyetableringarna som skapar något för dig, oss, er – här på Hisingen. Vi hoppas kunna bevaka allt från restaurangbranschen till byggbranschen och hålla både koll på storföretag som de enskilda småföretagare.

Vad ska vi skriva om? Tipsa oss!

Vi har som mål att kunna erbjuda dig som bor, jobbar eller bara är nyfiken på Hisingen vår take på vad som är det senaste, hetaste, roligaste, galnaste eller intressantaste – om ön i fråga. Och det kan vi göra ännu bättre med din hjälp! Tipsa oss om senaste nytt, om events och happenings som är på gång, eller något spännande rykte du hört om vad som händer där du bor, jobbar eller är verksam! Vi är nyfikna på stort som smått…

TIPSA HELAHISINGEN.SE: tips@helahisingen.se

Annonsera billigt med hög räckvidd

Driver du verksamhet i Göteborg eller på Hisingen och vill nå tusentals läsare om dagen? Då har vi attraktiva och konkurrenskraftiga annonspaket för just din verksamhet. Hör av dig så löser vi en skräddarsydd deal för dig – med bättre priser än Facebook och garanterat grym räckvidd på Hisingen…

ANNONSERA HOS HELAHISINGEN.SE: annons@helahisingen.se

HelaHisingen.se under smygpremiären i januari 2020.

Följ HelaHisingen.se på Facebook och Twitter.