Stort grattis Johanna – du vann en hotellnatt hos Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen!

På självaste julafton körde vi en tävling i HelaHisingens sociala medier där man hade chansen att vinna en övernattning för två i ett deluxe-rum på Norra Älvstrandens favorithotell i Eriksberg: Quality Hotel 11. Nu har vi dragit vinnaren och våra gratulationer går till Johanna Thede från Göteborg!

Så här gick tävlingen till på våra sociala medier i julas: Vi bad våra följare i grupper som ”Vad händer på Hisingen?” och ”HelaHisingen”Facebook och Instagram att tagga en person som de gärna skulle vilja övernatta med tillsammans på Quality Hotel 11.

Sedan skulle de skicka med någon slags julhälsning till den personen de valt att tagga och den vinnande hälsningen blev följande:

Vinnaren av julens tävling i samarbete med Quality Hotel 11 i Eriksberg.

Både vi som lokal nyhetssajt och Quality Hotel 11 inom turistbranschen har känt av pandemin på olika vis och kunde verkligen relatera till den fina tanken om att äntligen få möjligheten att ”komma iväg” lite från vardagen med en ”staycation” hos vår samarbetspartner i Eriksberg. Därför blev Johanna Thede denna gång vinnare av julens tävling och vi gratulerar henne till det fina priset: En övernattning för två personer i ett av Quality Hotel 11:s deluxe-rum!

Extra utrymme och service på rummet

Quality Hotel 11:s härliga ”Deluxe dubbelrum” passar den som vill ha lite extra utrymme och service på rummet. Dessa rum har 2×105 cm alternativt en 180 cm säng samt separat sovrums- och vardagsrumsdel med plats för både vila och arbete. På dessa rum finns även skrivbord, dusch, hårtork, morgonrock och tofflor, TV, kaffe/te, vattenkokare och minibar.

Så här ska vinnaren nu få njuta lite extra inom kort.

Quality Hotel 11:s deluxe-rum. Foto: QUALITY HOTEL 11

Vinnaren har kontaktats av HelaHisingen.se med instruktioner på hur hon hämtar ut vinsten. Tack till er andra som deltog i tävlingen på våra sociala medie-konton och grupper – och bättre lycka nästa gång!

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: