Fixa inför student eller skolavslutning? Få det gjort hos Bäckebol!

DET HÄR ÄR EN ANNONS

Ska någon i din familj eller släkt ta studenten? Eller är det dags för skolavslutning? Kanske sista dagen på förskolan som ska firas? Sväng förbi Bäckebol Center och lös det som behövs till kalaset!

Av tradition har vi kanske störst firanden när någon i släkten tar studenten, då bjuder vi oftast in alla för att fira att barnet blivit vuxen och klarat av de där tolv långa åren genom grundskola och gymnasium.

Men visst är vi många som passar på att fira lite extra även när någon slutar lågstadiet, eller högstadiet för den delen? Samt nog är det lite festligt att ha i alla fall ett mindre kalas hemma när ens barn tar sommarlov från förskolan också…

Oavsett anledning har vi det du behöver hos Bäckebol.

Stora Coop har de exempelvis ett gött sortiment av blommor och sommarfest-prylar. Här hittar du diadem med svenska flaggan (39:30:-), hårband med blommor (59:-) och champagneglas i plast med sidenband (59:-) att hänga runt den nyblivna studentens hals!

En klassiker att hänga runt halsen på den nyblivna studenten!

Blir det kalas hemma så har de den klassiska Sverigeduken (99:-) som är en pappersduk som lyfter valfri utemöbel, med fördel ett bord, till festlig nivå. Självklart har de festliga ormblåsor (39:90:-) och svenska flaggan i både papper och trä för att ta festlighetskänslan till bords…

Och vill du ge bort lite blommor, antingen till eleven som klarat av sin skolgång – eller kanske dennes föräldrar? Stora Coop har alltid bra priser på buketter och blomsterarrangemang som passar perfekt i dessa sammanhang!

Blommor till studentfirandet? Hos Stora Coop i Bäckebol får du det gjort!

Behöver du drickor till festen, eller för att ge bort till den som firar slutet på sin termin (eller skolgång…) så har de härliga alternativ på ICA Kvantum i Bäckebol. På den välsorterade dryckesavdelningen hittar du alkoholfritt mousserande vin från Chapel Hill (59:95:-), magnumflaska (1,5 liter) med Herrljunga cider (44:95:-) eller varför inte ett 10-pack med 33cl burkar av Coca Cola (71:95:-).

Festligt – men alkoholfritt. Ett bra alternativ till tonåringen!

Här kompletterar du även enkelt med papperstallrikar, ballonger och annat du glömt bort men behöver från festhyllan precis till vänster om kassorna. Smidigt att plocka på sig när man handlat klart, men kommer på “det där” som behövdes också…

Är det läge att ge en present till den som tagit studenten? Eller kanske till den som arrangerar kalaset? Förutom nämnda blommor, som det även går att köpa från ICA Kvantum och Bauhaus – så föreslår vi att ni tar rulltrappan upp en våning till Mio!

Hos Mio hittar du riktigt roliga presenter i vitt skilda prisklasser. Varför inte ge bort den här, uppblåst och inslagen?

Hos Bäckebols möbelvaruhus hittar du presenter som sticker ut lite, både till ung som gammal – samt som passar olika plånböcker. Vad sägs om att ge bort en rolig gåva? En stor (115 cm) badring av randig modell (99:-, kampanj fram till 19/6) kanske kan vara poppis? Annars kan prydnadsföremål i vitt och guld kanske passa? Ett hjärtformat sådant (99:-) och en gyllene segelbåt (449:-) sticker ut lite extra från hyllan!

På foto- och konstavdelningen hos Mio hittar du häftiga presenter som passar alla möjliga typer av mottagare…

Annars kan Mios konstavdelning vara ett bra tips för en (eventuellt STOR) present att ge bort, som verkligen kan vara minnesvärd. Här hittar du allt från foton till prints av kända målningar i olika prisklasser som kan passa perfekt till studenten som snart kanske även ska flytta hemifrån..?

Välkomna till Bäckebol när du vill få det gjort inför student-, sommarlovs- eller sommarfesten!

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER:

Lämna ett svar