Gymmet fyller 25 – firas med DJ, bubbel, tårta och tävlingar

Nordic Wellness på Backaplan firar 25 år. Det firar man med en stor fest varje dag under födelsedagsveckan med DJ, tävlingar och smakprover.
— Här har vi även bjudit in kända personer som kommer att hålla i tävlingar, pass och även föreläsningar kostnadsfritt, säger Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

Gymkedjan Nordic Wellness startade 1997 i en sliten källarlokal vid Backaplan på Hisingen. Sedan dess har de vuxit sig stora, tillsammans med flera andra gymkedjor som SATS och Friskis & Svettis i Sverige.

— Bakom våra framgångar ligger många år av blod, svett och tårar, men även mycket glädje och skratt. Det vi har lärt oss längs vägen är att man kommer långt om man är beredd att svettas för det. Att hårt arbete ger resultat är något som också speglar vårt dagliga arbete och vår syn på hur man når sina mål, säger Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

Ballonger sattes upp överallt i lokalen på Backaplan. Foto: Läsarbild.

”Bjudit in kända personer som kommer att hålla i tävlingar”

För att fira de 25 åren har man satt upp ballonger på klubbarna i Göteborg och har olika typer av firande runtom i landet under sista veckan av oktober. Där allting startade, på Backaplan, har man bestämt sig för att ha en stor fest varje dag.

— Där bjuds det på smakprover, mat, tårta samt tävlingar och utlottning av priser. Här har vi även bjudit in kända personer som kommer att hålla i tävlingar, pass och även föreläsningar kostnadsfritt, säger Magnus Wilhelmsson.

Personer som kommer att besöka klubben är bland annat träningsprofilen Mårten Nylén.

Under veckan har det varit flera nya och medlemmar på plats som velat delta i firandet. Personalen på Backaplan arrangerade extrainsatta träningspass och olika former av prova-på tillfällen.

Ingångarna dekorerades och det ställdes fram buffé med olika småsaker.

Lottar ut priser ”för att hylla medlemmarna”

Förutom bubbel bjuds det på snittar, chips, popcorn och smakprover från flera vitamindrycker. Tanken är också att gymkedjan ska hålla i olika tävlingar.

— Vi lottar ut priser för flera hundratusentals kronor i hela landet för att hylla våra medlemmar som gör att vi får möjligheten att bidra till den svenska folkhälsan. Vi lottar ut priser mellan 25 000 till 50 000 på alla våra klubbar under veckan, säger Magnus Wilhelmsson.

Hur känns det att fira 25 år?

— Det känns ju såklart helt fantastiskt. Det har varit en otrolig resa som fortfarande pågår och vi är så glada över alla medlemmar och personal som är med på vägen. Vi är just nu uppe i 303 klubbar och fler ska det bli, säger säger Magnus Wilhelmsson.

En popcornmaskin, snittar och bubbel fanns bredvid DJ:n som spelade för gästerna.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: