Kyriakos leder ”Grand Bootcamp” på Herkulesgatan – en unik träningsform

DET HÄR ÄR EN ANNONS

Grand Bootcamp körs i mindre grupper och är tuffa och effektiva träningspass av både styrka och kondition – inspirerat av crossfit. Dessa pass hålls både inomhus och utomhus under sommaren med ledning av personliga tränaren Kyriakos Karasarlidis.
— Vårt mål är att undervisa, coacha och utbilda våra klienter så att de ska kunna nå sina träningsmål och maximera sin hälsa, säger han.

Träningsformen finns hos Grand Fitness Herkulesgatan, där service och stämning värderas högt. I personalen finns det en platschef, sex receptionister och en personlig tränare som går “all in” för att skapa en magisk atmosfär för din workout:
— Vi gör verkligen vårt yttersta för att gymmets medlemmar alltid ska känna sig både välkomna och peppade inför sitt träningspass. Vi är ett sammansvetsat gäng som ser till att allting rullar på och att våra medlemmar får den bästa träningsupplevelsen de bara kan få, säger platschefen Olivia.

Personliga tränaren och instruktören Kyriakos Karasarlidis, som leder både individuella sessioner och gymmets ”bootcamp”, har en bred meritlista. I grunden är han idrottsvetare och coach med en bachelor i idrottsvetenskap. Utöver det har han även en master i human preformance med specialisering mot maximerandet av idrottsliga prestationer.

Kyrakos leder Grand Fitness bootcamp-koncept. Foto: GRAND FITNESS

I sin filosofi kring personlig träning vill han maximera klienternas prestanda, samtidigt som han lyfter fram en helhetshälsa, med säkerhetsregler för hur man bör träna. Samtidigt söker Grand Fitness personliga tränare ständigt ny kunskap, för att kunna ge klienterna ännu bättre förutsättningar.

— Vid sidan av mina akademiska titlar försöker jag få certifikat och internationella diplom inom olika områden. Exempelvis inom gruppträning, rehab, näringslära, samt sport och kondition. Detta gör att jag kan fortsätta med min passion och resa runt världen till olika gym och fitnesskonferenser för att få en större helhetsbild av hur man kan guida och utveckla parametrar som kan hjälpa varje individuell PT-klient, berättar han.

”Vårt mål är att undervisa, coacha och utbilda”

Grand Fitness Herkulesgatan erbjuder så kallad ”gyminfo”, där en personlig tränare visar dig runt i gymmet och svarar på dina frågor gällande träningen. Du kommer ombytt och får testa olika grundläggande övningar i gymmet samt får hjälp med tekniken i de olika övningarna. Dessa kan du sedan använda till ett enklare grundprogram – något som passar dig som är nybörjare i gymmet och behöver hjälp med att komma igång på ett säkert sätt.

— Min filosofi som personlig tränare är att uttrycka en passion för fitness, hälsa och självdisciplin. Vårt mål är att undervisa, coacha och utbilda våra klienter så att de ska kunna nå sina träningsmål och maximera sin hälsa, säger Kyriakos.

— Under våra personliga träningssessioner fokuserar vi på de individuella behoven hos våra klienter. I varje övning sätter vi upp mål för vad vi siktar på, förklarar säkerhetsreglerna och rätt positioner för kroppen, så att våra klienter kan träna på rätt sätt i framtiden.

Kyriakos Karasarlidis – välmeriterad personlig tränare hos Grand Fitness Herkulesgatan. Foto: GRAND FITNESS

Som medlem på gymmet på Herkulesgatan får du även ta del av Grand Bootcamp – tuffa och effektiva träningspass för hela kroppen. Passen leds av Kyriakos och genomförs i mindre grupper, vilket ger dig bästa tänkbara möjlighet till personlig coachning.

Med inspiration hämtad från crossfit bjuds du på styrka och kondition, både inomhus och utomhus beroende på säsong.

Upplägget är perfekt för den som vill ta sin träning till nästa nivå. Här inspireras du av nya övningar, kan jobba på tekniken och få tips och råd av en riktig expert. Och viktigast av allt: du får pusha dig ordentligt tillsammans med andra!

— Den huvudsakliga skillnaden mellan Grand Fitness Herkulesgatan och en del andra gym är att varje träningspass hos oss är unik. Och vi som jobbar här går in för att ge bästa tänkbara service och resultat, säger Kyriakos.

Förväntar sig en PT som är intresserad och lyssnar

Även själva utseendet och upplägget av gymmet i sig är något som får Grand Fitness Herkulesgatan att sticka ut bland gymmen på centrala Hisingen. Här jobbar de med dämpad belysning och har verkligen tänkt igenom allt från placering av maskiner till färger på väggarna.

— Första gången nya personer besöker oss får de alltid ett positivt intryck. Våra potentiella klienter brukar beskriva gymmets design, arkitektur och den vänliga atmosfär bland det som gett dem starka intryck. Dessutom är vår träningsutrustning något som brukar imponera på förstagångsbesökare, då vi har väldigt nya och fräscha maskiner här jämfört med många andra gym, säger Kyriakos.

Första steget mot att träna med en PT kan vara en Grand Bootcamp – eller en personlig konsultation.

— Våra konsultationer, som vi erbjuder till alla klienter utan kostnad, är i syfte att lära känna varann och att leda klienterna mot att kunna nå sina mål. Vi ser att största delen av dem som anlitar en personlig tränare hos oss förväntar sig en person som är både intresserad av och som lyssnar på deras individuella behov. Så att uppnå dessa element är viktigast av allt för oss i arbetet med våra klienter, säger Kyriakos.

Läs mer om Grand Fitness Herkulesgatan och deras
koncept Grand PT och Grand Bootcampderas hemsida.

Redaktionen
annons@helahisingen.se

LÄS MER: