Här öppnar hajpade kedjan ny glassbar – på Hisingen ”Folk vallfärdar till oss”

Nu blir det frozen yoghurt, smoothies och glass-frossa! Snart öppnar Glasseria sin fjärde destination i Västsverige – i en container på Hisingen.
— Med ett stort luftigt trädäck utanför vår cointainer med en uppbyggd strand intill är vi det perfekta vår- och sommarhänget, säger George Barjac, VD.

Med allt från glass, frozen yoghurt till smoothies blir glassbaren på Lindholmen Glasserias fjärde. De finns redan i Strömstad, Stenungsund och Borås och när de valde område för sin nya satsning blev det Lindholmen eftersom ”området växer snabbt och har ett härligt sommarhäng vid vattnet”, som Lindholmshamnen själva beskriver det.

— Med vårt breda sortiment finns det något för alla – både barn och vuxna. Det händer så mycket på Lindholmen och med alla företag, promenadstråk, skolor och bostäder kommer vi att passa in perfekt, säger George Barjac, VD av Glasseria till sajten.

”Folk vallfärdar till oss”

Glassbar-kedjan har funnits i 24 år och har blivit en riktig folkfavorit där den hittills slagit upp – om man får lita på dem själva:

— Folk vallfärdar till oss så fort värmen kommer. Med ett stort luftigt trädäck utanför vår cointainer med en uppbyggd strand intill är vi det perfekta vår- och sommarhänget, säger George till Lindholmshamnen.

Om väder och pandemiläge tillåter så planerar Glasseria att öppna sin Lindholmen-glassbar tisdagen den 6 april på Anders Carlssons gata i Götaverken Cityvarvets gamla varvsområde.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: