Julkalendern – Lucka 9: Här sitter tomten och tar selfies i helgen ”Tre gratis julkort”

DET HÄR ÄR EN ANNONS


Har du varit snäll i år? Är du klar med din önskelista på julklappar till tomten? Om svaret på frågorna är ja – så får du nu chansen att träffa jultomten hos Bäckebol Köpcenter.
— Alla som önskar är välkomna att fotografera sig med Tomten! Man får tre utskrivna julkort och det är helt kostnadsfritt, säger centrumledare Nina Linnér.

Lördag-söndag 11-12 december kommer tomten mellan 12.00-16.00 för en liten mysig stund tillsammans med Hisingsborna, hos Bäckebol Center. Där har man skapat ett “Jultorg” utanför MediaMarkt och ICA Kvantum, där olika juliga events ska ske under adventshelgerna fram till jul.

— Tomten vill hinna hälsa på alla barn så därför kommer han både på lördag och söndagen den 11-12 december (tredje advent). Vi på Bäckebol vet att Tomten vill hinna träffa så många barn som möjligt, och på Bäckebol finns många barn, därför har vi bjudit in Tomten till oss, säger centrumledare Nina Linnér.

Alla som önskar är alltså välkomna att fotografera sig med Tomten. Med sig hem får man tre utskrivna julkort och det är helt kostnadsfritt. Man kan också hälsa på Tomtemor som minglar omkring och bjuder på pepparkakor. Jultomten samlar även in önskelistor, så den som skrivit sin önskelista inför jul bör ta med den så tar Tomten naturligtvis mer än gärna emot den!

Har även tomtens släde och renar gratis parkering utanför köpcentret?
— Tomten får givetvis parkera vart han än önskar på någon av våra drygt 2500 fria parkeringar. Precis som våra besökare, säger Nina Linnér.

Glögg, pepparkakor, juliga foton – samt Luciatåg

Bortsett från att träffa – och få ta bild ihop med – tomtefar och tomtemor, så blir det lite gött även för föräldrar och andra vuxna.

— Vi vårt jultorg där tomten är kommer kan man även njuta av julens kanske mest efterlängtade dryck – glöggen. Till det bjuds traditionsenligt pepparkakor, säger Nina Linnér som även tipsar om en Instagram-vänlig miljö inför jul:

— Vårt jultorg är väl värt ett besök för den som vill ha en “instavänlig” julmiljö! Ett tips är att komma förbi och ta en selfie med våra snögubbar. För er som inte provat varma churros i vinterkylan rekommenderar jag även det, utanför butikerna står vagnen och sprider förföriska dofter omöjliga för passerande att motstå.

På måndagen 13 december gästas köpcentret mellan Backa och Kärra även av ett Luciatåg. Brunnsbo Musikklasser i Hisings Backa är de som genomför tåget vid 17.00. Då väntas mysig julstämning sprida sig i köpcentret igen.

För mer info om julen hos Bäckebol, följ Bäckebol Center på Facebook eller Instagram.

HelaHisingen.se har i år en, denna, julkalender – där våra och en del av våra sponsorers olika projekt, företag och anställda hamnar i fokus. Mellan 1 och 24 december lyfter vi fram en av dessa med en “lucka” i form av en artikel. Vill du exponera ditt företag, din produkt eller dina anställda här? Hör av dig till annons@helahisingen.se – så löser vi det! 

Redaktionen
annons@helahisingen.se

LÄS MER: