Nu satsar stjärnbarberaren på Hisingen ”Till och med espresson känns igen!”

Sharper of Sweden Barbershop tog trenden med barberarsalonger till Göteborg för tio år sedan. Nu öppnar kedjan sin första salong på Hisingen!
— Man kommer att mötas av samma goda service och lika duktiga barberare som på våra andra salonger runt om i Göteborg, säger VD:n Homan Taghizadeh.

Barberaren Homan Taghizadeh gick i bräschen för den manliga skönhetsindustrin i Göteborg när han för tio år sedan öppnade Sharper of Sweden Barbershop på Prinsgatan i centrum.

— På den tiden var intresset för manlig skönhetsvård mycket litet. Även trender på herrsidan sattes på damsalongerna, har Homan berättat för Enterprise magazine.

Sedan dess har Sharper of Sweden Barbershop växt och utökat rejält. I april kommer de till Hisingen, när de öppnar sin sjätte salong i stan på Lindholmen.

— Vi vill växa med staden. Det känns därför helt rätt och naturligt för oss att finnas på Lindholmen där allt fler människor bor, arbetar och studerar, säger Homan Taghizadeh, i dag VD på Sharper of Sweden Barbershop till Lindholmshamnen.

Här vid Lindholmens science park öppnar Sharper of Sweden Barbershop i april.

”Till och med espresson känns igen!”

Just nu sker det sista renoveringsjobbet på Lindholmspiren 5 där salongen kommer stå färdig för invigning 6 april 2021.

— Man kommer att mötas av samma goda service och lika duktiga barberare som på våra andra salonger runt om i Göteborg. Till och med espresson känns igen! Vi ser fram emot ett socialare och mer vältrimmat 2021, säger Homan till sajten.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: