Ny mässa på Hisingen för stans alla grillnördar: ”Kommer tända upp ditt grillhjärta”

DET HÄR ÄR EN ANNONS

Efter succén ”Drinkmässan” i Eriksbergshallen fortsätter hjärnorna bakom Hisingens största mässhall att satsa på mat och dryck till nästa år. Nu lanseras ”Grillat” – en mässa helt dedikerad till de som älskar att grilla.
— Oavsett om du är en inbiten grillmästare eller glad nybörjare, kommer Grillat att inspirera dig till att bli en bättre grillare!, säger Gabriel Börjesson på At Event.

Den nya mässan genomförs 3-4 maj i Eriksbergshallen, som drivs av Quality Hotel 11 vid Eriksbergstorget på Hisingen i Göteborg. Tanken med mötesplatsen är att alla grillintresserade skall inspireras till att ta sin grillning till nästa nivå.

Mässan kommer erbjuda en enastående möjlighet att fördjupa sig i grillvärlden. Här kan man lära sig av de bästa samtidigt som man inspireras i vad man faktiskt kan grilla och även dricka till maten. Det kommer bli en helg fylld med glädje, inspiration och en rejäl dos av grillfeber!

— När vi fick höra om mässan var det en självklarhet att vi skulle stå bakom satsningen och tillsammans göra detta till något alldeles extra! Det skall bli roligt att får vara med och skapa en mötesplats för branschen där fokus samtidigt ligger på att inspirera besökarna för att lyfta sina grillkunskaper till nästa nivå, säger Mattias Lenbäck, Key Account Manager på Weber-Stephen Nordic i ett pressmeddelande.

Fokusområdena – Grillar & Tillbehör, Maten, Drycken, Grillar in Action

Så här beskriver arrangörerna mässan i sitt pressmeddelande:

Grillar: Oavsett om du föredrar kolgrill, gasolgrill eller elektrisk grill, kommer du att hitta din perfekta grillpartner på GRILLAT.

Tillbehör: Upptäck det senaste inom grilltillbehör, från marinader och kryddor till grillredskap och grilltillbehör som kommer att göra din grillning ännu bättre.

Maten: Här kommer man kunna inspireras av vad man kan lägga på grillen, allt från kött och fågel till vegetariska alternativ

Drycken: På plats kommer man kunna provsmaka olika viner/ölsorter samt alkoholfria alternativ, vilka drycker passar bäst till vilken typ av grillat. (Dryckeskuponger köpes på plats).

Grillar in Action: Få möjlighet att se några av Sveriges främsta grillmästare samt få en introduktion i de senaste grillarna och tillbehören på marknaden

Eriksbergshallen har under våren och sommaren 2023 arrangerat den internationella succéutställningen ”The Mystery of Banksy”, som nu rest vidare till Stockholm under hösten.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

Fakta: Grillat

Datum: 3-4 maj
Plats: Eriksbergshallen, Göteborg
Öppettider: Kl. 13:00 – 22:00 (båda dagarna, två slottider per dag)
Biljettpris: 270:- ink moms, i priset ingår entré samt garderob
Åldersgräns: 18år, legitimation skall kunna uppvisas i entrén.
För mer information och uppdateringar om GRILLAT, besök www.grillatmassan.se.

LÄS MER: