Snabbladda din elbil hos Bäckebol Center!

DET HÄR ÄR EN ANNONS

Nu finns 10 uttag för snabbladdning av elbilar hos Bäckebol Center! Med appen Mer Connect blir du laddkund och kan ladda elbilen medan du handlar på ICA Kvantum, Stora Coop eller någon av köpcentrets andra butiker!

I torsdags hade de premiär för laddstolparna utanför Bäckebol Center där du nu kan ladda din elbil på parkeringen! Bäckebols leverantör för den här tjänsten heter Mer och här laddar du med en effekt på upp till 200 kW via CCS-uttag.

Skaffa appen Mer Connect här till din telefon för att ladda och se aktuella priser.

Har du en Android? Ladda ner appen hos Google Play.
Har du en iPhone? Ladda ner appen hos App Store.

Använd Mer Connect när du påbörjar och avslutar laddning av din bil. Det är bådenkelt och praktiskt! Här väljer du även om du vill bli en registrerad kund med konto eller om du använder direktbetalning om det passar dig bättre.

Full översikt, laddkarta och navigation

I appen kan du få översikt över alla dina laddningar i Laddhistorik i appen, oavsett om du laddat med app eller laddbricka, oavsett om du laddat hos oss på Bäckebol Center eller en av Mer:s 3 500 laddpunkter runt om i Sverige. Detta är landets största publika laddnätverk som består av över 3 500 laddpunkter och du som blir abbonent hos Mer får du även tillgång till Mers publika laddnätverk i Norge!

I appen får du översikt över samtliga laddstationer i laddnätverket Mer i Sverige och Norge. Du kan enkelt se vilka laddare som är nära dig och om de är lediga eller upptagna. Du får vägbeskrivning till laddaren och kan enkelt navigera till laddstationen.

Laddstationen hos Bäckebol Center hittar du mitt på vår parkering, vid stolpen markerad “5” (se bilden).

Redaktionen
annons@helahisingen.se

LÄS MER: