Bäckebolsdagarna 4-5 juni: Testa på *Tex-Mex *Street Food *Hälsojuice *Glass – helt gratis ”Det finns mycket gott att smaka på”

DET HÄR ÄR EN ANNONS

Folkligt, festligt, familjekul! Så sammanfattar vi upplägget för Bäckebolsdagarna där de bjuder in göteborgarna på en helkul helg hos Bäckebol Center.
I fokus blir skoj för både stora som små – med äventyr, tävlingar och matupplevelser!
— Alla våra evenemang och bjudstationer är gratis så kom inte mätta det finns mycket gott att smaka på och gör plats i bilen för helgens alla fynd, säger Nina Linnér, centrumledare för Bäckebol Center.

Den årligt återkommande traditionen med en vårmarknad vid Bäckebol Center under pingst har varit en succé. Nu tar vi på köpcentret nästa steg och utökar den till att bli både en mat-, äventyrs och blomstermarknad under de så kallade ”Bäckebolsdagarna”. Det hela går av stapeln under helgen 4-5 juni 2022 mellan 11.00-17.00 både på lördagen och söndagen. 

— ”Bäckebolsdagarna” blir en familjefest med fokus på mat, sport och fritid och hem och trädgård, säger Nina Linnér hos Bäckebol Center.

Massor med kul upplevelser – samt gratis matstationer!

Så vad kommer Bäckebolsdagarna att erbjuda till besökarna? Jo, bland annat detta:

 • Waterballs!
  Vi spolar vi upp en enorm pool utanför ICA Kvantum som fylls med gigantiska bollar, Waterballs, för små och stora att springa i.
 • Bjudstationer med mat!
  Vi kommer ha bjudstationer med coola glassrullar, en tex-mexstation, hälsojuicebar och street food station.
 • Cykelskoj med XXL!
  Du kan också rulla förbi XXL och få en kontroll av din cykel och testa på deras elcyklar.
 • Turmat!
  Hos XXL bjuder de också på ”turmat”, vilket inte hjälper dig att bli mer lyckosam i helgens tävlingar där man kan vinna fin-fina priser, utan är mat du kan ta med ut på dina äventyr i sommar.
 • Blomstermarknad!
  ICA Kvantum arrangerar också en blomstermarknad utanför entrén.
 • Fina shoppingerbjudanden!
  Butikerna i Bäckebol Center kommer stå redo med fina erbjudanden och extra breda leenden till er besökare under den här helgen – så passa på att fynda!

LÄS MER: Bäckebolsdagarna 4-5 juni 2022 hos Bäckebol Center

Waterballs! Testa på att ”gå på vatten” hos Bäckebolsdagarna 4-5 juni!

”Kom inte mätta, det finns mycket gott att smaka på”

Tanken är att det framgångsrika konceptet med vårmarknad hos Bäckebol Center nu ska få växa och locka allt från Hisingens barnfamiljer till nyfikna foodies som vill smaka på något gott. 
— Nu återkommer Bäckebolsdagarna varje år under pingsthelgen så det kan ni redan nu vika i almanackan, säger centrumledaren Nina Linnér.

Bjudstation med glassrullar är en av matupplevelserna på Bäckebolsdagarna! Vad det kostar dig? Inget, det är gratis att testa!

Vad är bra för besökare att känna till inför ett besök på Bäckebolsdagarna 2022?
— Alla våra evenemang och bjudstationer är gratis så kom inte mätta det finns mycket gott att smaka på och gör plats i bilen för helgens alla fynd. Om plats saknas finns gratis släpkärror att låna via freetrailer.se, säger Nina Linnér.

Vad hoppas ni att besökare ska ta med sig från ett besök på detta event?
— Mätta magar, glada barn och en längtan till nästa års Bäckebolsdagar.

Vid Bäckebol Center parkerar man gratis på en av köpcentrets tusentals parkeringsplatser och kommer du med kollektivtrafiken finns en hållplats (Bäckebol Köpcentrum) precis vid området dit bussar som 40, 45 och 311 går från exempelvis Hjalmar Brantingsplatsen.

Klicka här för att följa eventet på Facebook för uppdateringar om vad som är ”på g” till Bäckebolsdagarna!

Redaktionen
annons@helahisingen.se

LÄS MER: