Jörgen hos ICA Kvantum Bäckebol: ”Viktigt att ta sig tid att prata med alla”

DET HÄR ÄR EN ANNONS

Nya ICA Kvantum i Bäckebol Center har ett oslagbart läge längs E6:an och ligger vägg i vägg med Apotek Hjärtat, MediaMarkt och Systembolaget. Men det som verkligen särskiljer butiken från andra mataffärer på Hisingen är hur kunden står i centrum:
— Kundupplevelsen är vår största prioritet och våra ledord är personligt, enkelt och prisvärt, säger ICA-handlaren Jörgen Kjerstensson.

Färskvaror i kombination med det personliga kundmötet. Dessa två områden vill ICA Kvantum Bäckebol bli ihågkomna för. Butiken som öppnade i höst vill visa både hisingsbor och andra göteborgare att upplevelsen här är personlig, att det kan vara enkelt att handla och att de är prisvärda:
— Här kan du handla varor med rätt kvalitet till rätt pris och matglädjen står alltid i centrum, oavsett om du ska laga vardagsmat eller en trerätters festmåltid. Matglädje för dig som vill ha lite mer helt enkelt, säger ICA-handlaren Jörgen Kjersensson.

Nya ICA Kvantum i Bäckebol är en lagom stor butik med ett naturligt och smidigt kundvarv. De är flexibla och har korta beslutsvägar – vilket gynnar butikens kunder.

— Önskar du till exempel att vi tar i en viss vara är det möjligt för oss att ha den på hyllan redan senare samma vecka. Sen har vi ett oslagbart läge längs E6:an och vi ligger vägg i vägg med Apotek Hjärtat, MediaMarkt och Systembolaget, vilket gör det lätt för kunden att göra fler ärenden samtidigt, säger Jörgen Kjerstensson.

Butikens består av avdelningarna frukt, grönt och blommor, kolonial (skafferi- och torrvaror), kött och chark, manuell deli och fisk, mejeri, bageri och bröd, frys samt ett kassaområde. De har byggt upp butiken för att skapa en så lätt upplevelse som möjligt för kunden, här ska du kunna hitta rätt vara och se vad den kostar på ett smidigt vis.

— Det innebär också att du alltid ska kunna handla varor med rätt kvalitet till rätt pris. Vi ställer höga krav på oss själva och tar gärna emot feedback från våra kunder så att vi hela tiden kan utveckla butiken och sortimentet. Vi är kvalitetscertifierade och har färskvarugaranti, säger ICA-handlaren.

Kunder från Hisingen – men även övriga Göteborg

Läget mellan Hisings Backa och Hisings Kärra gör att många av den första tidens kunder kommit från just dessa stadsdelar. Men det märks att placeringen i Bäckebol Center även gör att upptagningsområdet är stort.

— Vi har kunder från hela Göteborg och även en bit utanför stan. Det lätt att svänga förbi oss på väg hem från jobbet eller passa på att göra matinköpen samtidigt som man fixar ärenden hos våra grannar. Vi ligger vägg i vägg med Apotek Hjärtat, Systembolaget och MediaMarkt och ligger nära många hem- och fritidbutiker här i Bäckebol, säger Jörgen.

Personalen på ICA Kvantum Bäckebol beskriver Jörgen som en lösningsorienterad chef som har nära till skratt och bjuder på sig själv. Dessutom missar han sällan eftermiddagsfikan. Själv vill han trycka på att det är viktigt med noll prestige och att vara inkluderande och lyhörd för att alla ska trivas och komma till tals på arbetsplatsen.

Hans favoritbegrepp är ”LPP”:
— Det står för ”Löses på plats”. Jag gör vad som krävs, om det så handlar om att städa i personalrummet, skruva ihop IKEA-möbler, skotta framför kundvagnsgaragen eller julpynta i butiken. Det är viktigt med sammanhållningen och att få till en bra gruppdynamik i arbetslaget, säger Jörgen om att en glad personalgrupp kan klara av deras viktigaste uppgift.

— Kundupplevelsen är vår största prioritet och våra ledord är personligt, enkelt och prisvärt. Det är ord som guidar oss och genomsyrar alla beslut vi tar. Det ska märkas i allt från service, utbud och kommunikation. Det innebär bland annat att du alltid ska få ett kunnigt och trevligt bemötande. Att det ska vara lätt att hitta rätt vara, och se vad den kostar, säger han.

”Allt du kan tänka dig i delikatessväg”

Personligen älskar Jörgen kundmötet. Han är något av en profil i närliggande Hisings Kärra, där han under många år var ICA-handlare:
— Det är viktigt att ta sig tid att prata med alla. Att vara mån om att hjälpa till och lyssna på feedback och kundönskemål, förklarar han.

Utöver det så viktiga personliga kundmötet har butiken även en del konkreta fördelar för kunder som väljer att handla hos ICA Kvantum Bäckebol. På tisdagar laddas exempelvis 5 procent rabatt för alla stammisar över 65 år med ICA-kort. Desstuom har butiken fri frakt för den som handlar över 1500 kronor online – men erbjuder även sådant som snabbkassor och självscanning i butiken, samt cateringalternativ på deras hemsida.

Vad får Hisingsborna absolut inte missa hos ICA Kvantum i Bäckebol?
— Vår mysiga deli! Där hittar du allt du kan tänka dig i delikatessväg. Pålägg, grillat, charkuterier, ostar. Prova gärna vår egna ost, Bäckebolsosten! En härligt krämig och nötig alpost med mycket karaktär!, säger Jörgen och lägger till:

— Vi har också ett brett utbud av färdigmat i vår deli och där har du möjlighet att mixa din egen matlåda till lunch eller middag!

Signa upp dig på ICA Kvantum Bäckebols veckomejl och följ dem på Facebook och Instagram för att inte missa något bra erbjudande eller någon av deras roliga tävlingar och event!

Redaktionen
annons@helahisingen.se

LÄS MER: