BILDEXTRA: Leif Mannerströms hyllning i sonens restaurang på Hisingen: ”Jag blev lite sugen” – unika objekt ställs ut

Här får Leif Mannerström en exklusiv förhandsvisning av den unika utställning av gitarrer och andra roliga objekt som smeden Carl Anders Andersson har på Harvest by Mannerström. Nu kan alla restauranggäster spana in utställningen i Torslanda:
— Så det går bra att komma och kika på utställningen och äta lite gott, säger Anna Mannerström.

Sebastian Mannerström var styckmästare när Sjömagasinet fick sin stjärna i Guide Michelin, när Leif Mannerström var krögare på den anrika Göteborgskrogen. Duon har lagat mat till världsartister såsom Rolling Stones, U2, Prince och Bruce Springsteen flera gånger om.

I dag driver ​Leif Mannerströms son och svärdotter Anna krogen Harvest by Mannerström i Torslanda – som nu har en unik utställning i sin restauranglokal. Från torsdagen 3 juni står en rad av Åvarp-smeden Carl Anders Anderssons verk på restaurangen ute vid Volvo Torslanda.

— Basgitarrerna är handknackade och spelbara. De är avbildade med inspiration från kända gitarristers instrument och det finns mer fräcka saker han ställer ut här hos oss, säger Anna Mannerström till HelaHisingen.se.

Fadern, sonen och den… Sebastian Mannerström med hustrun Anna, fadern Leif och konstnären Carl Anders Andersson.

Driver krogen i Volvos område – som är öppen för alla

Även om Harvest by Mannerström ligger mitt bland bilfabrikerna på Volvo Cars område i Torslanda så är det öppet för allmänheten, något som många inte vet. Restaurangen på Volvo Jakobs väg 17 kör frukost och lunch (07:30-15:00):

— Så det går bra att komma och kika på utställningen och äta lite gott, hälsar Anna Mannerström.

Först ut att kolla på utställningen i sonens restaurang var naturligtvis Leif Mannerström som var och förhandskikade innan en del lunchgäster fick se utställningen i slutet av förra veckan:

— Jag blev lite sugen på huggkubben med Harvest-loggan på, säger Leif Mannerström.

Se bilder från utställningen på Harvest by Mannerström nedan.

Utställningen finns runt om i restaurangen. Foto: PRIVAT
En läskig fisk… Foto: PRIVAT
Jimi Hendrix gitarr? Foto: PRIVAT
Darth Vader? Foto: PRIVAT

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: