Då stänger populära butiken sin verksamhet i Bäckebol: ”Vuxit ur våra lokaler”

6 december stänger Stoff & Stil sin butik i Bäckebol mellan Backa och Kärra på Hisingen. Den populära tyg-, sybehörs- och hobbybutiken har fått växtvärk:
— Vi har vuxit ur våra lokaler. Vi vill erbjuda mycket mer av både inspiration och ett bredare sortiment. Därför kommer vi att flytta, säger Kristina Lindau, country manager.

Butiken har under de senaste åren blivit en populär destination för allt från hobbyentusiaster till dem som stickar hemma. Kedjan Stoff & Stil som finns i Tyskland, Danmark, Norge och Sverige har nämligen bara en butik på hela Västkusten – den i Bäckebol på östra Hisingen:

— Vi har så många härliga, lojala, glada, pysslande kunder som vi självklart vill ha med oss till nästa ställe och där erbjuda något ännu bättre, säger Kristina Lindau, country manager hos Stoff & Stil.

Planen: Öppna ny butik i Göteborg

Stoff & Stil vill inte berätta vart man är på väg, men låter hälsa till sina kunder att man inte planerat att dra sig ur Göteborg:

— Vi har ännu inte tecknat ett nytt kontrakt på ny adress vilket innebär att vi inte kan informera närmare om adress eller tidpunkt i dagsläget. Men att det blir en ny butik i Göteborg; det är säkert, säger Kristina Lindau, country manager.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: