DET HÄR ÄR EN ANNONS

Påsken är inte bara en högtid med kycklingar och ägg i fokus – det är en utmärkt tid att möta våren tillsammans med familj, vänner och grannar. Kanske ge sin älskade en gåva i påskägget? Ordna lite påsklunch för mamma eller en brakmiddag med kompisarna? Oavsett hur du väljer att fira påsk så finns Bäckebol Center redo att hjälpa dig att få tag på både mat, gåvor och allt påskgodis du behöver!

First things first. Hur har Bäckebol öppet i påskhelgen? På skärtorsdagen, denna stora shoppingdag när många väljer att handla allt från mat på Stora Coop och ICA Kvantum samt drycker från Systembolaget så är det mesta öppet till 20:00 – men där mataffärerna har öppet långt in på kvällen.

Efter det har Bäckebol öppet 11:00-17:00 för detaljhandeln på långfredagen (29 mars), 10:00-17:00 på påskafton (30 mars) samt 11:00-17:00 på påskdagen (söndag 31 mars) och annandag påsk (1 april).

Brett sortiment av butiker på ett ställe!

Som ni kan se ovan har matbutikerna Stora Coop och ICA Kvantum öppet både före och efter övriga butiker, så det går att handla på Bäckebol från tidiga morgnar till sena kvällar – även när det är påsk!

Bortsett från det “uppenbara” kring mat och dryck som går att handla hos Bäckebol kan det även vara värt att ha i beaktande att vi har gott om plats på vår stora parkeringsyta framför köpcentret (och naturligtvis parkerar du gratis!) så du kan undvika trängsel när du kör hit.

Hos Bäckebol Center hittar du en hel del påskpynt hos Mio, Hemtex och Stora Coop. Här finns även en bredd kring varor du han handla till hemmet, eller varför inte köpa en påskpresent eller två till barnen eller din partner? Med Elgiganten, Stadium Outlet, XXL, Bauhaus och många fler butiker på området kan du hitta något till alla!

Varmt välkomna till oss på Bäckebol i påsk! Glad påsk!

Redaktionen
annons@helahisingen.se

LÄS MER: