Kändistätt på årets ”hetaste” mässa Grillat 3-4 maj: ”Lördagsbiljetterna kommer sälja slut snart”

DET HÄR ÄR EN ANNONS

Med vårens intåg börjar även grillen användas mer och mer flitigt, vilket märks inte minst på intresset för Hisingens nya mässa för den grill- och matintresserade: GRILLAT. Efter fjolårets succé för den nya mässan blir det en hel del matkändisar på scenerna och vid grillarna i år – som You Tube-stjärnan Kapten Mat och tv-profilen Johan Jureskog:
— Under fredagen kommer exempelvis Johan Jureskog att föreläsa på seminariescenen om ”köttets otroliga mångfald från olika hörn av världen”, säger mässansvarige Gabriel Börjesson.

Under hösten 2023 lanserades en ny mötesplats för den grillintresserade. Här skulle mat-, dryck- och grillutställare tillsammans skapa nordens största mässa för den grillintresserade. Så hur ser det ut nu, en månad innan mässan går av stapeln i Eriksbergshallen 3-4 maj?

— ​Det är otroligt roligt att jobba med ett så positivt varumärke och så positiva människor. Mässan är helt slutsåld på utställningsytor och lördagens besökarbiljetter kommer sälja slut inom kort, det är högt tryck på alla håll, säger Gabriel Börjesson, mässansvarig.

Det har gått rykten om att en del kända personer kommer att vara på plats på mässan, kan du berätta mer om detta?
— Det stämmer, under fredagen kommer exempelvis Johan Jureskog att föreläsa på seminariescenen om ”köttets otroliga mångfald från olika hörn av världen”, denna föreläsning ingår självklart i entrén till mässan. En annan person som man inte får missa på plats är Kapten Mat som ger ut sina bästa tips på hur man skall använda en stekhäll för att lyckas med sin mat.

Enligt arrangören kommer detta att vara nordens största mässa för den som gillar allt som har med grillning att göra. Det kommer vara två fulla dagar med provsmakningar/seminarier och mässerbjudanden från utställarna!

Mera om mässan:
* Mässan har fyra fokusområden
* Maten – här ställer mat-, krydd-, såsutställare ut
* Drycken – här ställer både icke alkoholhaltiga- samt alkoholhaltiga drycker ut
* Grillar & Tillbehör – här visas de senaste grillarna och dess tillbehör, fynda till mässpriser!
* Grillar in Action – området där du kan se Grillarna användas av duktiga personer som ger dig tips på hur du skall grilla och vad du skall grilla.    

Fakta: Grillat i Eriksbergshallen

När: 3-4 maj
Var: Eriksbergshallen
Vad: En publik mässa för den grillintresserade
Pris: Inträdet är 270:- och här ingår dryckesglas, garderob, seminarier och 100 utställare. Vissa montrar har även fri provsmakning.
Åldergräns: 18 år
Läs mer om mässan här: www.grillatmassan.se
Biljettsida: https://secure.tickster.com/sv/cck4mxhgznrcaay/products

Här är listan på deltagarna på Grillat – samt hallkartan som visar var de står under mässan:

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: