Hisingens ledande spa vinner internationellt prestigepris: ”Vår oas”

DET HÄR ÄR EN ANNONS

Nu har Hisingens ledande spa vunnit en internationell utmärkelse – när World Luxury Spa Awards avgjorts. Hagabadet Älvstranden i Sannegårdshamnen kan härmed titulera sig som ett ”Luxury Wellness Centre”:
— Extra kul att vår oas på Hisingen får utmärkelse i år, säger Hagabadets ägare Helene Johansson.

Den internationella galan, som prisar världens bästa spa och wellnessupplevelser, presenterade årets utmärkelser i mitten av oktober. Tidigare har Hagabadet bland annat fått utmärkelsen för Best Interior Design och Luxury Yoga Experience för den yngsta av sina tre klubbar i Göteborg, den vid Drottningtorget.

Men nu var det alltså dags även för Hagabadet på Hisingen att vinna prestigepriset!

— Det känns ju fantastiskt såklart. Det blir såklart ett härligt erkännande för både våra medlemmar och personal så vi får fira ordentligt, säger Jessica Larning, platschef för Hagabadet Älvstranden.

Hagabadet Älvstranden prisas i World Luxury Spa Awards. Foto: HAGABADET

World Luxury Spa Awards delas ut till spa och hotell runt om i världen som håller en suverän kvalité, ger förträfflig service och står för förnyelse. I år vann Hagabadet ”trippeln” när samtliga tre klubbar i Göteborg tog hem varsinn utmärkelse:

Hagabadet Älvstranden – Luxury Wellness Centre

Efter flera omfattande renoveringar under de senaste två åren får Hagabadet Älvstranden sin första utmärkelse inom kategorin Luxury Wellness Centre. Boka spa på Älvstranden här.

Hagabadet Älvstranden. Foto: HAGABADET

Hagabadet Haga – Luxury Wellness Spa

Med fyra bassänger, flertal bastubad, relaxytor, yoga träning och mycket mer får Hagabadet Haga utmärkelsen som Luxury Wellness Spa. Boka spa på Haga här.

Hagabadet Haga. Foto: HAGABADET

Hagabadet Drottningtorget – Luxury Urban Escape

För tredje året i rad får Hagabadet Drottningtorget utmärkelser i galan. I år får de för Luxury Urban Escape. Boka spa på Drottningtorget här.

Hagabadet Drottningtorget. Foto: HAGABADET


Hos Hagabadet Älvstranden är man extra stolta över att kunna erbjuda en kombination av både nytta och njutning till sina gäster:
— Allt fler inser vikten av återhämtning och här finns fantastiska möjligheter till att stressa ned och koppla av. Vi har flera olika bastumöjlighet och bla vår mycket populära infraröda bastu som har flera hälsofördelar. Eller varför inte njuta en stund i våra sköna vaggfåtöljer eller koppla på ditt lugn-och ro system med ljuvlig skogsdoft?, säger platschefen Jessica Larning.

”Här vill man stanna kvar länge”

Även Hagabadets ägare tycker det är glädjande att spa:t på Hisingen härmed fått ett internationellt erkännande:
— Det känns fantastiskt att vi har fått de här utmärkelserna och erkännande på en internationell nivå. Extra kul att vår oas på Hisingen, Hagabadet Älvstranden, får pris i år, säger Helene Johansson.

Vinnaren Hagabadet Älvstranden utnämns till Luxury Wellness Centre. Foto: HAGABADET

Och på Hagabadet i Sannegårdshamnen lyfter man fram att man är mer än bara en träningsklubb i mängden. I stället strävar man efter att vara något utöver det vanliga:

— Vi är inte bara en träningsklubb med spa utan vi vill vara känslan av ett ”extra vardagsrum”. Du kan exempelvis komma hit och få en fantastisk arbetsmiljö istället för att sitta hemma och jobba. Vi är duktiga på ”after-training”, på traditionella gym saknas ofta härliga lounge- och relaxytor och man kanske stressar hem efter träningen, säger Jessica Larning, platschef för Hagabadet Älvstranden och fotsätter:

— Här vill man gärna stanna kvar länge! Vi erbjuder all typ av träning i en fantastiskt härlig miljö. Vill du ha en skönare vardag rekommenderar jag varmt Hisingsborna att kika in till oss för att skapa lite mer semesterkänsla året om!

BOKA SPA HOS HAGABADET ÄLVSTRANDEN HÄR.

Redaktionen
annons@helahisingen.se

LÄS MER: