Ny takbar lanseras på Hisingen: ”Franska Rivieran möter Göteborg”

Franska Rivieran möter Göteborg – så beskrivs barkonceptet som ska föra tankarna till sydligare breddgrader. I sommar får Hisingsborna ta del av den exklusiva takbar som underhållit gästerna hos Radisson Blu Riverside på Lindholmen:
— VIVI skall helt enkelt vara en upplevelse i europeisk toppklass, magiskt beläget på taket, säger Mimmi Radhammar, t.f Hotelldirektör på Radisson Blu Riverside Hotel, Göteborg.

Från den 4 juni ska VIVI husera på den ”exklusiva takterrassen på Radisson Blu Riverside Hotel som ligger precis intill kajkanten på Lindholmen”, som hotellet själva beskriver projeketet. På våning 11 ska gästerna få ta del av ”en förstklassig upplevelse med sol och bad, svalkande drinkar, skön musik och en storslagen utsikt över staden”.

I alla fall efter 16:00 onsdag-fredag och från 12:00 på lördagar. Övriga tider får hotellets övernattande gäster ha takterassen för sig själva. Konceptet ”VIVI” är något som Radisson hoppas ska bli ett ”guldkorn bland Göteborgs takbarer denna sommar”.

På Radisson Blu Riverside Hotels takterrass kombineras varma bubblor från hotellets spapool med kalla bubblor i glasen. ”Hitta semesterkänslan i en av takbarens härliga solbäddar eller med ett glas champagne i solnedgången”, beskriver man takbaren i ett pressmeddelande. Takbaren ska hållas öppen under ”alla varma sommardagar”, skriver man. Men den pågående pandemin gör att det blir först till kvarn att boka plats och bokningen öppnar måndagen 31/5.

”Skapa något nytt och spännande inom Göteborgs uteliv”

Bakom konceptet och takbarens öppning står event- och underhållningsbolaget SB Entertainment, i samarbete med Radisson Blu Riverside Hotel. Med ”hotellets fantastiska läge och takbarens inbjudande oas” vill de nu gemensamt sätta Lindholmen på kartan.

— Vi ser detta som en stor möjlighet att skapa något nytt och spännande inom Göteborgs uteliv. Takterrassen var redan en fantastisk plats men efter en snabb renovering har vi lyckats skapa en helt ny atmosfär. Efter ett långt år är vi otroligt taggade på att få skapa nya härliga minnen tillsammans med Göteborg och hotellets gäster, säger Benjamin Jayakoddy, medgrundare och kreativ chef på SB Entertainment.

Takterassen på våning 11. Foto: Radisson Blu Riverside Hotel

— VIVI skall helt enkelt vara en upplevelse i europeisk toppklass, magiskt beläget på taket på Radisson Blu Riverside Hotel med vattnet som närmsta granne, säger Mimmi Radhammar, t.f Hotelldirektör på Radisson Blu Riverside Hotel, Göteborg.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: