Fem hotell på Hisingen: Bo på hotell för 400 kronor per person och natt – för att fira Göteborg 400

Vill du fira Göteborgs 400-årsjubileum med lite extra flärd? Varför inte ta in på Hotell 11, Winn eller Arken Hotel & Spa för enbart 400 kronor per natt och person! Erbjudandet är redan igång…

Göteborg & Co genomför kampanjen tillsammans med ett 30-tal hotell nu när Göteborg firar 400 år. Under jubileumshelgen 4 till 6 juni går det att bo på hotell för 400 kronor per person i dubbelrum, per natt.

Kampanjen startade den 21 maj och riktar sig till boende i Göteborgsregionen. Den är ett sätt att fira att Göteborg fyller 400 år och samtidigt stötta stadens hotell som haft det tufft under året med covid-19.

— Vi jobbar varje dag med att stötta besöksnäringen. Tack vare detta samarbete med runt 30 av stadens hotell kan vi nu erbjuda århundradets bästa hotellerbjudande i Göteborg – vem vill inte ta del av det? säger Andrea Jovell, chef för marknad och kommunikation på Göteborg & Co.

Fem hotell på Hisingen

På Hisingen hittar du hotellen Quality Hotel 11Quality Hotel Winn, Radisson Blu Riverside, Scandic Backadal och Arken Hotel & Art Garden Spa med i kampanjen.

Kampanjen är ett samarbete mellan Göteborg & Co, Storhotellsgruppen och Föreningen Göteborgshotellen. Erbjudandet gäller endast per person och natt i dubbelrum för två personer. Det gäller alltså inte om du enbart bokar för en person. Hos Göteborg & Co finns mer information och kontaktuppgifter till hotellen.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: