SOMMARREA: 15% rabatt i Hela Hisingen Shop – bara 3 dagar kvar

Just nu har vi sommarrea i Hela Hisingen Shop – med 15% rabatt på samtliga produkter! Men passa på nu för rean pågår till lördag den 7 augusti! Här är några exempel på Hisingen-souvenirer du kan köpa i vår shop!

VÄGSKYLT HISINGEN: Vill du visa vägen? Med det här motivet gör du både det och representerar Hisingen på bästa vis. Se alla produkter med det här motivet här!
HISINGENS KARTA: I ordet Hisingen döljer sig en historisk karta av Hisingen, inbäddad i bakgrunden av bokstäverna. En dubbel hyllning till Hisingen för den som är lokalpatriot! Se alla produkter med det här motivet här!
HALV SPECIAL: Vår hyllning till den där korv och bröd-rätten med mos som Conny Simonsen beställde på Vågmästareplatsen en eftermiddag 1942 – som blivit en ikonisk göteborgsk rätt. Se alla produkter med det här motivet här!
GÖTAÄLVBRON 1939-2021: Lämplig sorgklädsel för år 2021 när vår trotjänare och slitvarg Götaälvbron går ur tiden. Du en länk till en värld på fastlandet som tvingat oss att stå i oändliga broöppningsköer. Åh, alla minnen. Se alla produkter med det här motivet här!
417 LUNDBY: För den som representerar 417 på Lundby-sidan. Se alla produkter med det här motivet här!

För att se hela sortimentet i Hela Hisingen Shop kan du gå in på https://shop.helahisingen.se! Men kom ihåg: Sommarrean tar slut på lördag så passa på att shoppa för 15% rabatt på allt i butiken tills dess!

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: