Britt-Marie köpte Trisslott på Backaplan – vann 5 miljoner

Stor glädje efter att Britt-Marie och maken Bosse kammat hem fem miljoner.

Med jubel och glädje skrapade pensionären Britt-Marie från Hisings Backa fram fem miljoner i Nyhetsmorgon.
— Åh herregud! Det är helt fantastiskt och svårt att förstå, säger hon.

Det var under onsdagsmorgonen som Britt-Marie gästade TV4:s Nyhetsmorgon och fick chansen att skrapa en Trisslott med en garantivinst på 100 000 kronor.

När hon hade flera rutor med två likadana belopp, visade sig siffran på fem miljoner på den sista rutan. Då brast hon ut i en tårfylld glädje:

— Vi har skojat lite om det här. Tänk om det blir fem miljoner för det finns ju flera som blir glada. Det är nästan så jag börjar gråta, säger hon i TV4:s nyhetssändning.

”Det är nästan så jag börjar gråta”, säger en chockad Britt-Marie. Foto: TV4 Nyhetsmorgon.

Ska köpa elbil och cyklar till barnbarnen

Före Britt-Marie skulle sitta i TV4-sändningen hade hon och maken pratat om att de kanske kunde köpa varsin elcykel. Eller, om de hade tur, en elbil.

— Nu kan vi både köpa elcyklar, en elbil och samtidigt dela med oss till barn och barnbarn. Det här betyder också att vi får en säkrad ålderdom, säger Britt Marie till Svenska Spel.

På sista rutan skrapade Britt-Marie fram fem miljoner kronor. Foto: TV4 Nyhetsmorgon.
Stor glädje i tv-studion efter att Britt-Marie vunnit. Foto: TV4.

Lotten som gav de tre tv-rutorna och därför ledde till tv-skrapet och mångmiljonvinsten köptes hos Stora Coop Backaplan.

— Parets glädjechock visste inga gränser samtidigt som de har mycket att landa i med många miljoner mer på kontot helt plötsligt. De tar hem årets högsta vinst till kommunen hittills. Nu får de fira med nära och kära och testköra elbilar, säger Natalie Wallin på Svenska spel.

Pensionärerna Britt-Marie och Bosse från Hisings Backa jublade efter att ha vunnit mångmiljonvinsten. Foto: Svenska Spel.

Redaktionen
tips@helahisingen.se