De fixar fotbollsturnering i Biskopsgården: ”Symbolisk anmälningsavgift på 50 kr”

Tisdagen 27/10 vid 10:00 går en höstlovsturnering i fotboll av stapeln på Johann Cruyff Court i Biskopsgården (intill Sjumilahallen). Målgruppen för att delta är barn/ungdomar 12-18 år. Arrangör för turneringen är är Inter Linné IF, en idrottsförening som jobbar aktivt med integration och samhällsinsatser.

I inbjudan skriver de:

Inter Linné IF bjuder in till Joga Bonito Cup under höstlovet! 

Oavsett om du är aktiv i en förening eller ej vill vi välkomna dig och dina vänner till denna vänskapliga turnering med fokus på fair play, ”joga bonito” och glädje.

Konceptet är en miniturnering där man spelar 4 vs 4 (en målvakt, tre utespelare) med maximalt två avbytare. Alltså totalt max 6 spelare per lag. 

ÅLDER: För att delta vill vi att du är mellan 12 och 18 år. 

Klassiskt turneringsupplägg med gruppspel följt av semifinal, final samt bronsmatch. Matcherna spelas under 1×8 minuter. Varje lag betalar en ”symbolisk anmälningsavgift på 50 kr” och priser i potten finns för de tre medaljörerna. 

”Resultatet är inte det viktiga”

Arrangörerna vill betona att resultatet inte är det viktiga, utan att samlas kring vår kära fotboll och ha en härlig dag tillsammans. På grund av Covid-19-pandemin är det först till kvarn som gäller, maximalt sju lag kan delta!

Inter Linné IF står för material såsom bollar, västar etcetera och meddelar att det enda lagen behöver ha med själv är lämpliga skor samt de kläder du vill spela i.

Försäljning av snacks och fika finns på plats. För frågor eller anmälan för dig och ditt lag kontakta: Daniel Svärd – 0793356778 eller Carl Sjödin – 0707163277.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: