Det här huset på Hisingen kan bli ditt – för under 1 miljon kronor

Det är sällan bostäder eller fastigheter säljs för under miljonen på dagens bostadsmarknad. Men just nu finns det ett blått litet hus på Hisingen med prislappen 995 000 kronor:
— Det speciella är att kunna odla lite på egen täppa, säger mäklaren Göran Rosdalen på Helins mäklarbyrå.

Just nu finns bara två objekt på Hisingen hos Hemnet där utropspriset ligger på under en miljon kronor. Bägge är fritidshus och på den ena är budgivningen redan igång. Därmed blir en blå liten stuga i Hisings Kärra det för närvarande billigaste huset att köpa på hela Hisingen.

Så här beskrivs stugan i Kärra i annonsen:

”Härlig stuga belägen långt upp i området på Fagerdals koloniområde (långt från vägen). Något för dig som vill ha friheten nära naturen samt goda kommunikationer in till centrum. i detta koloni-område är vattnet och avlopp på hela året. I denna stuga har man inrett uterummet och därmed kommit upp i hela 40,5 kvm boyta + lite biyta på loftet.”

Fritidshuset som är billigast av alla till salu på Hisingen just nu. Foto: HELINS MÄKLARBYRÅ

”Ska kunna få bo här året runt”

Köket i storstugan har en ”öppen planlösning med trappa upp till loftet, kaklat badrum med dusch” och loftet har fri vy ner över nedervåningen där man även kan se den nybyggd altanen. På tomten finns en friggebod:

— Det speciella är att kunna odla lite på egen täppa, men i förlängningen finns ju tanken på att man ska kunna få bo här året runt, säger mäklaren Göran Rosdalen på Helins mäklarbyrå.

Blått fritidshus i Hisings Kärra. Foto: HELINS MÄKLARBYRÅ

— Från och med i år är vatten och avlopp på året runt, säger mäklaren Göran Rosdalen på Helins mäklarbyrå.

Än så länge är det enbart tillåtet att bo i fritidshuset mellan 15 april till 15 oktober.

Huset är den näst billigaste på Hisingen hos Hemnet just nu. Den billigaste – även den en fritidshus – ligger i Lundby och hade utgångspris på 895 000 innan budgivningen började. De nästkommande bostäderna strax över miljonen är små bostadsrätter i Biskopsgården och Hisings Backa.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

Fakta: Fritidshuset i Kärra

Bostadstyp: Fritidshus
Antal rum: 3 rum
Boarea: 40,5 m²
Biarea: 5,5 m²
Tomtarea: 250 m²
Byggår: 1990

LÄS MER:

LÄS MER: