Här är jättesatsningen på padel – ”premiumanläggning” på Hisingen

Padelhysterin sveper över Sverige och Hisingen är inget undantag. Nya anläggningar har öppnats eller är på väg att öppnas på flera håll runt ön och nu kommer nästa storsatsning: En ”premiumhall” med 20 banor i Torslanda!

Time4Padel AB planerar att i samarbete med Tuvebacken Förvaltnings AB bygga en ny Premiumhall för Padel belägen i Torslanda/Björlanda på Hisingen i Göteborg. Anläggningen kommer totalt att ha drygt 20 banor inom- och utomhus, skriver man i ett pressmeddelande.

”Vi satsar på ett helhetskoncept där Time4Padel som ska driva verksamheten även kommer att erbjuda uthyrning av kontor, konferens, café och friskvård. I anslutning till konferensavdelningen kommer det även att finnas en Spaavdelning med flera större lounger för event med mera”, skriver initiativtagarna.

Både träning som internationella turneringar

Time4Padel kommer också att erbjuda organiserad träning och seriespel, samt anordna både lokala, nationella och internationella turneringar Mottot är ”Padel för alla” och därför läggs bland annat stort fokus på tillgänglighet.

Anläggningen kommer att byggas med stort miljöfokus där både bergvärme och solceller kommer att förse fastigheten med energi. Avståndet till busshållplats och cykelbanor ska bli 100 meter, vilket man anser ”i sig bidrar till mindre miljöpåverkan”.

Padelarenan kommer att vara belägen i ett naturskönt område som enligt initiativtagarna är något som passar väl in i friskvårdskonceptet. Bakom Time4Padel står bland andra före detta piloterna Bertil Bexelius, Tommy Hättander samt Peter Olsson.

Projektering och förberedelser är i full gång och man siktar på att öppna i nov-dec 2021.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: