Här jul-chockas kontoret på Hisingen ”Som att komma till en julfilm”

Kontoret förvandlas från vardagligt lärarrum – till rena tomteboden. Tre kollegor på Bräckegymnasiets Introduktionsprogram på Lindholmen bestämde sig för att skapa lite julstämning för sina kollegor och hela upptåget fångades på film!

— Vi tycker om att skoja med varandra och vi kände att det passade bra med att julpynta kollegornas arbetsrum och sprida lite julvärme. Det blir en rolig start på dan och veckan, säger skolvärden Harman Amin om upptåget som gymnasieskolans introd laddat upp på sitt Instagram-konto.

Se ”jul-pranket” här:

Prank-gänget:
Harman Amin, jobbar som skolvärd och har hand om skolans sociala medier, Ásta Hermundsdóttir, jobbar som lärare i matematik och samhällskunskap, Sofia Johansson, jobbar som elevassistent och har hand om praktik för elever.

De fyra som har arbetsrummet är:
Ashraf Bahnam, lärare i idrott och hälsa och praktikansvarig, Amanda Terlevic, lärare i svenska som andra språk och samhällskunskap, Julia Matsson, lärare i Samhällskunskap, religion och historia och Joakim Lindmark, lärare i geografi, historia och engelska samt praktikansvarig.

Dessutom syns även:
Åsa Dahlberg, speciallärare, Inger Bergström, lärare i svenska, svenska som andra språk och engelska, Julia Zarghami, lärare i svenska som andra språk och engelska och Shaza Elba, lärare i matematik och biologi samt Monika Fredholm, skol/Elevassistent och administratör i klippet.

Vi gör som Bräckegymnasiet och önskar: God jul!

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: