Här skänker företagaren på Backaplan 50 000 till Göteborgs Stadsmission

En jättecheck med ett värde på 50 000 kronor. Här lämnar mäklarentreprenören Alexander Cezar över den värdefulla gåvan till Göteborgs stadsmission.
— Att ett hem eller mat på bordet inte är en självklarhet för alla familjer i vårt närområde blev extra tydligt denna jul, säger han.

Julsäsongen lockar fram välgörenhetsbesluten på många håll. Nyligen berättade vi om mäklarfirman som öppnar nytt kontor i Torslanda – och skänker 10 procent av intäkterna till välgörenhet. Ny Vy – som har sitt mäklarkontor vid gamla bultfabriken vid Backaplan – ger nu ännu ett exempel på en välgörenhetshandling av rang!

Alexander Cezar, en av grundarna till Ny vy Mäklare, besökte i december Göteborgs Stadsmission och dess projektledare Camilla Hall för att överlämna en check på 50 000 kr. Göteborgs Stadsmission gör ett gediget och hängivet arbete och pengarna gick till att hjälpa familjer inom göteborgsområdet med mat och julklappar inför jul.

”Då vill vi hjälpa till och hoppas fler vill vara med”

Ny vy Mäklare berättar att de vill ge tillbaka till ”staden som gett oss så mycket” – det är här företaget har fått sin start och dess invånare betyder mycket för grundarna och bolaget.

— En människas trygga borg är ofta hemmet. Att ett hem eller mat på bordet inte är en självklarhet för alla familjer i vårt närområde blev extra tydligt denna jul. Då vill vi hjälpa till och hoppas fler vill vara med och bidra, säger Alexander Cezar.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: