Husdjursjätten fortsätter satsningen på Hisingen: ”Vill vi hjälpa alla nyblivna djurägare”

Stockholm och Göteborg får varsin ny djurbutik när Arken Zoo slår upp portarna den 26 respektive 27 augusti. Butikerna öppnar i Kungens Kurva i Stockholm samt Torslanda på Hisingen.
— Det har nog inte undgått någon att fler och fler väljer att berika sina liv med ett nytt husdjur i familjen, säger Daniel Pettersson, Country Manager Arken Zoo.

Arken Zoo anser sig vara Sveriges ledande kedja för ”allt som djurägare kan behöva för att ta hand om sina husdjur på bästa sätt”. I slutet av augusti 2021 utökar kedjan med två nya butiker: Kungens Kurva, Stockholm som öppnar den 26 augusti och den 27 augusti slår man upp portarna i Torslanda, på Hisingen.

Den nya butiken i Torslanda kommer att erbjuda hundtrim och går att hitta på Flygfältsgatan 50–58, alltså ICA Maxis butikskvarter vid Amhults köpcentrum/Amhults centrum. Arken Zoo har nu över 100 butiker runtom i Sverige och erbjuder också onlineshopping för familjer med husdjur.

— Det har nog inte undgått någon att fler och fler väljer att berika sina liv med ett nytt husdjur i familjen. Genom vår kunniga personal vill vi hjälpa alla nyblivna djurägare med bra service, ett brett utbud samt kunskap och rådgivning så att alla kan få friska djur som har det bra, säger Daniel Pettersson, Country Manager Arken Zoo.

Som HelaHisingen.se berättade i vintras tog Arken Zoo även över det zoo som låg vid Bäckebols köpcentrum som lade ner verksamheten under pandemin. Därmed har kedjan nu tre butiker på Hisingen, då man sedan tidigare även har ett zoo vid Eriksbergs köpcentrum.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: