Här öppnar husdjursjätten ny butik på Hisingen: ”Roligare för djurägare”

Göteborg och Stockholm får varsin ny djurbutik när Arken Zoo slår upp portarna samtidigt i båda städerna. Butiken i Göteborg öppnar i Bäckebols köpcenter på Hisingen.
— Vi vill vara lättillgängliga för alla våra kunder och har länge väntat på ett bra läge i Bäckebol, säger area sales manager Lenita Svedberg.

Arken Zoo som titulerar sig själva som ”Sveriges största kedja för allt till ditt husdjur”, fortsätter att expandera och öppnar nu två nya butiker på samma dag. Från och med lördag den 12 december går de nya butikerna att finna i Bäckebol på östra Hisingen i Göteborg samt Tumba i Stockholm.

När 2020 närmar sig sitt slut har Arken Zoo därmed öppnat tio nya butiker under året. De nya butikerna erbjuder alla tänkbara produkter till hund, katt, smådjur och fågel.

— Det finns ett växande intresse för våra produkter och tillgängligheten kommer nu att förbättras avsevärt för djurägare i närheten av både Tumba och Bäckebol. De nya butikerna kommer att innehålla ett brett utbud för våra husdjur och i vår vision ingår att göra livet enklare, säkrare och roligare för djurägare, säger Daniel Pettersson, Sverigeansvarig för Arken Zoo i ett pressmeddelande.

Flyttar in i Bäckebols tidigare djuraffär

Lenita Svedberg, area sales manager west hos ArkenZoo, berättar att man flyttar in i den lokal där en djurbutik har legat även fram tills nyligen – men som tvingades att slå igen under pandemin.

Hur det kommer sig att Arken Zoo väljer att flytta till just Bäckebol?
— Arken Zoo har senaste året jobbat hårt på att bli mer tillgängliga i Göteborg. Vi vill vara lättillgängliga för alla våra kunder och har länge väntat på ett bra läge i Bäckebol. Vi ser fram emot att komma ännu närmare både nya och gamla kunder i området. säger Lenita Svedberg till HelaHisingen.se.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER:

LÄS MER: